Mielenkiintoinen burger king!


Pakko hehkuttaa teille lukijoille! Mä ja T oltiin tänään burger kingin keittiössä tuunailemassa omat hampurilaiset. Saatiin siis valita vapaasti omanlainen sämpylä, montako pihviä ja mitä laatua (jauheliha, wopper, kana, kala ja mitä näitä nyt on). Lisäksi saatiin valita mieleisemme majoneesit, kastikkeet ja lisätäytteet.

Ennen tätä kaikkea saimme pöytään mukit joita saimme vapaasti käydä täyttämässä oman mielen mukaan ja ainiin... Chicken fries kipot saimme nenän eteen, joita oli tosiaan ainakin se 9kpl, sekä kaikkia erilaisia dippejä!
Josefiina sai itselleen ranskalaisia ja ruokailun jälkeen saimme T:n kanssa myös vapaavalintaiset jälkiruuat - otimme mangosmoothiet.


Mitä minun burger sisälsi? - Wopper sämpylän, 3kpl Wopper pihvejä, majoneesia, suolakurkkua, paljon juustoa, pekonia, chili cheese bitesei, tomaattia, ketsuppia ja jalopenoja. Rehellisesti sanottuna: todella iso ja maukas hampurilainen. T:n burgerissa oli paljon sipulia - yök!


Oli melko mielenkiintoista nähdä keittiötä sisältäpäin, käsien hygienia on selkeesti äärettömän tärkeää. Kynsiharjalla ja saippualla täytyy jynssätä 30sec joka kerta, sekä lisäksi laittaa vielä käsidesiä. Jos työntekijä koskee esimerkiksi omaan poskeen niin heti täytyy pestä kädet uudestaan. Keittiöstä löytyi myös kätevä pihvien paistokone, johon mahtui kerralla 8 pihviä. 2min ajassa pakastimesta suoraan otetut raa'at pihvit ovat valmiita burgereihin - huisin nopsaa!


Tänään oli siis kaikinpuolin mukava ja mielenkiintoinen päivä, ruoka oli hyvää ja oli ihan sikamageet päästä osallistuu johonkin tälläseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...