Vanessa 4kk!

Eilen 28.4 käskin T:n herättää minut aamulla ajoissa, joten nousin jo 7:15. Omat aamutoimet, Vanessan aamutoimet jonka jälkeen olisin mennyt herättämään Josefiinan, mutta siellä hän makuuhuoneessa olikin jo hereillä. Meillä oli siis nopeatempoinen aamu, koska meillä oli 4kk lääkärineuvola.

Klo: 8:30 lähdettiin lasten kanssa ulko-ovesta pihalle, saatoin T:n matkanvarrella juna-asemalle ja itse suuntasin neuvolaan tyttöjen kanssa. Oli vähän sellainen ovesta sisään ja ovesta ulos meininki siellä, ehkä johtuen siitä että esikoisella oli koko ajan niin kova kiire pois, eikä viihtynyt millään.
Odottelimme vuoroamme hieman pidempään mitä piti, sillä neuvolatäti oli myöhässä. Ensin mentiin terveydenhoitajalle ja hän otti Vanessasta mitat, 67,3cm ja 7535g, iso tyttö jo!


Vanessaa kehuttiin kuinka taitava hän on, lääkärin sanoin "ottaa hienosti kontaktia, ottaa kiinni leluista, vie suuhun, iloinen suloinen tyttö". Kaikkea en edes muista mitä sanoi, mutta eiköhän tuossa ollut ne tärkeimmät. Tyttö siis kasvaa hyvin, pituutta oli taas tullut reilusti lisää ja eipä ihmekkään kun alkaa 62cm vaatteet olemaan pieniä. Meillä vaan on yhet niin ihanat 62cm housut, etten haluu laittaa niitä myyntiin tai mihinkään kaapin perälle, joten vielä tyttö on niitä käyttänyt.


Neuvolan jälkeen suuntasimme Tikkurilaan, kävimme pankissa ja vähän Hesburgerissa herkuttelemassa. Sitten kotiin ja iltapäivällä mentiinkin mun äidin luokse taas kyläilemään (lue: siis menin pummimaan ruokaa, koska en jaksanut kokata). Siellä sujuikin sitten näppärästi loppupäivä ja tultiin kotiin vasta illalla salkkareiden aikaan. Jospa sitä tänään sitten vaan olis kotona ja huomenna Vapun viettoon äitini luokse - siitä myöhemmin lisää blogin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...