Esittelyssä: Makuuhuone

Asuntopostauksen aika! Vuorossa on huone jossa vietetään n. 10h aikaa vuorokaudessa. Huone jossa siis nukumme. Meidän makuuhuone onkin yksinkertaisesti vain ja ainoastaan nukkumista varten. Sieltä ei paljon muuta löydy kuin sängyt ja paljon vaatekaappeja.


Vaatekaappejen sisällä on T:n vaatteet, mun vaatteet, meidän talvivaatteet, juhlavaatteita yms, kaikki järjestyksessä. Siltikään kaappitilaa ei ole riittävän paljoa. Me säilytetään meinaan Josefiinan vaatteita makkarissa olevassa valkoisessa lipastossa. Lisäksi makkarista löytyy toinenkin lipasto, jota käytän yöpöytänä ja jonka sisällä on esimerkiksi harsoja ja meidän sänkyyn parit lakanat. Lipaston päältä löytyy yövalaisimena toimiva fatboy lamppu, jota ei kyllä kesällä tarvitse. 



Ostin myös makuuhuoneeseen uudet verhot hieman muuton jälkeen. Vallilan Paratiisi verhot - ihanat! T:n mielestä ne on tosin hirveet. Itsehän vietän enemmän aikaa siellä kun nukutan lapset joka ilta, joten pitää miellyttää mua. Huomatkaa aivan ihana päiväpeitto Josefiinan sängyssä! Se on minun vanha ja äitini tekemä.


Josefiina sai suunnilleen viikko sitten uuden sängyn. Isojen tyttöjen sänky löytyi Ikeasta. Sängyn pituutta saa jatkettua aina kahteen metriin asti. Josefiina on myös tykännyt nukkua siinä, kaksi kokonaista yötä mennyt omassa sängyssä ilman että on tahtonut äidin ja isin väliin. Pinnasängyssä ei varmaan ikinä ollut kokonaista yötä!


1 kommentti:

  1. Hei, olisi tosi kiva lueskella vaatepostauksia, mitä löytyy sinun vaatekaapista ja lasten. Mitkä on sun lemppareita ja mistä lapset tykkää yms. :)

    VastaaPoista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...