Juhlat juhlittu!

2v Josefiina, meidän isopieni tyttö. Enemmän kertomusta meidän prinsessan kehityksestä ja mitoista sitten 2v neuvolan jälkeen, johon on 10 päivää aikaa. Nyt aiheena synttärikemut, joihin ikävä kyllä ei kovin monet päässeet. Ainakin oli aikaa huomioida enemmän jokaista vierasta.


Aamupäivä lähti ihan päin hel****iä. Olin heittää kaikki tarjottavat roskiin ja ihan hermoromahduksen partaalla. Soitin äitille, pyysin apua, itkin ja raivosin. T tyynesti istui Vanessan kanssa sohvalla ja varmaan mietti, et mikä mulle oikein tuli. Mikään ei onnistunu, väsymys ja koko kroppa aivoja myöten sekasin, niin lopputulos oli valmis.

Pinna oli kireellä, lapset heräs aamulla ihan kesken uniensa, he oli väsyneitä, Josefiina oli repiny vaippansa huonosti - pa**aa kaikkialla, coctailpiirakat palo uuniin kun unohtu ja siitä vedin iha jäätävät raivarit - minäkö temperamenttinen? Rauhottumista, rauhottumista... Hetki ja asiat uusiks - paremmalla menestyksellä.


Kaikki alko sujumaan lupaavammin, Josefiina söi ruokaa, Vanessa nukahti unille, Josefiina ei enään vaan kiukutellut ainoastaan ja oli parvekkeella, väsäsin munavoita, vedin pienet helpotusitkut viel siihen väliin ja siivosin keittiötä. Viskasin roskapusseja rappuun sitä mukaa kun niitä tuli ja lopulta kannoin ne alas roskiskatokseen asti.
T nukutti Josefiinan päiväunille, joita tyttö nukkuikin sitten lähes 2h. Sillä välin yritin saada itseni edes siedettävän näköiseksi, etten näytä aivan räjähtäneeltä kotimutsilta. Syötiin myös ruokaa ja hain uudet piirakat lähikaupasta, sekä laitoin ne uuniin ja ne ei enään uudestaan unohtuneet sinne.


Kello läheni neljää ja tyttö nukkui edelleen. Apua - Paniikki! Vanessa hereillä ja mekko päällä, mutta Josefiina nukkuu. Sopivasti heräsi, kerkesin riisua vaatteet ja puhelin soi "ollaan täällä alhaalla, tuu neuvoo mihin auto ja kantaa tavaroita". Se oli mun mummo, jolla oli taas rekkakuormallinen tavaraa mukanaan. No vitsi vitsinä, hän toi siis tarjottavaksi kinkkupiirakkaa, pullia ja tiikerikakun. Lisäksi hänellä oli meille tuparilahjaksi parvekkeelle kalusteet. 


Vieraita alkoi tulemaan, eikä meitä loppujenlopuksi ollut kovinkaan montaa, sillä monet olivat sairastuneet tai jossain muualla. Samapa tuo, sillä tyttö sai ihania lahjoja ja aivan tarpeeksi huomiota. Josefiina pelkäsi vähän kaikkia, mutta silti hän nautti. Selkeä suosikkilahja oli ensimmäisestä paketista löytynyt nukke, joka pitää ääntä - kiitos siitä äidilleni. 


Herkkuja pöydässä: hedelmäkarkkeja, suklaata, kakkua, kuivakakkua, pullia, kinkkupiirakkaa, coctailpiirakkaa, munavoita ja popparia, muistinkohan nyt kaiken? Tarjottavat kelpasi hyvin vieraille ja jäi vielä meille myös paljon syötäväksi. Olisko vapaaehtosia kyläilijöitä, jotta nuo kaikki menisi jonkun vatsalaukun täytteeksi? 


Josefiina sai kivoja lahjoja: nuken, pupun, pari kirjaa, potkupyörän, kypärän, vaatteita, rahaa. Muistinkohan kaikki nyt - oon väsyny ja niin oli myös lapsikin joka nukkuu jo yöuniaan. Otettiin tosiaan myös perhekuvia parvekkeella, joista kaikki eivät olleetkaan niin onnistuneita. 2v valokuvausta ei studiossa toteuteta, joten joku kuvista saa kelvata kehystettäväksi. Kiitos kaikille vieraille. Ootte ihania - puspus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...