Lämmin, kuuma, helle!


Nyt on jo ihanan kesäisiä ilmoja ollut! +20 molemmin puolin käynyt mittarilukemat. Lämpimät ilmat saa miettimään kaikenlaisia ihania kesäsuunnitelmia. Mitä kivaa nytten vuonna 2016 kesällä tehdään. Minkälaisia elämysmatkoja, matkustetaanko suomen rajojen ulkopuolelle vai pysytäänkö ihan vaan täällä tutussa ja turvallisessa ympäristössä?

Muutamia suunnitelmia olenkin jo tehnyt. Lasten kanssa mennään kesällä käymään linnanmäellä, sillä Josefiina on jo sen verran iso tyttö, että ymmärtää ja pääsee joihinkin laitteisiin. Tullaan myös aivan varmasti tekemään jossain vaiheessa reissu maaseudulle rauhallisiin maisemiin, eli Pilpalaan. Kesällä Josefiina varmaan pääsee myös mökkeilemään äitini kanssa (itse skippaan sen reissun - ei kiitos saareen kahden pienen kanssa). Olen myös miettinyt ainakin risteilyä Tukholmaan, mutta täytyy nyt katsoa saako T:n työpäivät järjestettyä jotta päästäisiin reissuun. Haluaisin myös käydä ehdottomasti Naantalissa muumimaailmassa, mutta saa nähdä jääkö se ajatuksen tasolle niin kuin viime kesänäkin kävi.


Mutta suunnitelmista jo toteutuneisiin asioihin. Heti kun tuli ihanan lämpimät ilmat niin oli huomattavasti ihanampaa lähteä lasten kanssa ulos. Ennen oli inhottavaa pukee sata kerrosta vaatetta lapsille, jotta ei tulisi kylmä. Nyt on ihanan helppoa lähteä ulos, kauppaan, postiin, leikkipuistoon, kävelylle, kylään - eli ihan mihin vaan! Ulkona on sopiva lämpötila, että voi ulkoilla kesävaatteilla. Meidän asunnossa onkin sitten ihan liian kuuma, sillä aurinko porottaa suoraan keittiö-olkkari tilaan jossa lähinnä päivisin ollaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...