Lasten kuulokeskus...

Tiistaina, 24.1.2017, klo: 9:00, Helsinki, Kasarmikatu 11-13 ja pienen pieni odotustila.

Meillä oli aika Josefiinan kanssa kuulokeskukseen, sillä tytön kuulo haluttiin tutkia. Aikaisemmin saamaamme diagnoosiin saattaa liittyä kuulon suhteen ongelmia tai jopa vakavia kuulovammoja, joten siksi tämä tutkimus oli erittäin hyvä tehdä.


Me vanhemmat kyllä ollaan oltu hyvin varmoja siitä ettei kuulossa ole mitään vikaa, mutta olihan se hyvä tsekata kuitenkin. 

Ensin minä menin Josefiinan kanssa huoneeseen jossa kuuloa tutkittiin. Leluilla leikittiin ja tabletilta sai typy katsoa kissaa, jolloin kuului myös ääntä kuulokkeistakin. Josefiina oli erittäin reipas ja sai monta tarraakin siltä reissulta mukaan.


Lääkäri halusi jutella meidän kanssa, sekä katsoa tytön korviin ja suuhun. Saimme tietää kuulotutkimuksen tulokset, jotka olikin jo aikalailla tiedossa. Tyttömme on normaalikuuloinen, joten siltä osin ei tarvitse stressata tai miettiä että kuuleeko hän joitain pieniä ääniä tms.

Lääkärillä käynnin jälkeen matkasimmekin kahvilaan, jossa typyt saivat ruokaa ja sitten suunnattiinkin jo pian kotiin. Nytten seuraavaksi tiedossa onkin aika perinnöllisyysasioissa lääkärille. Ei kuitenkaan ihan lähipäivinä vielä. Viikonlopun jälkeen olis tarkotus tehdä pikkupostaus taas, saadaan tänään vieraita ja pääsen halimaan ihanaa pikkusta kummipoitsua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...