Kirppistelyä takana kaksi viikkoa!

Taas meikäläinen otti kirppispöydän. Kaappeihin jäi viimeksi sen verran paljon tavaraa, että ajattelin yrittää toisenkin kerran vaihtee itselle ylimääräiset tavarat rahaksi. Kierrättää edukkaasti käyttökelpoista tavaraa uusiin koteihin.


Ekan päivän myynnit: 39,45 ja tokana päivänä tavaraa meni kaupaksi huiman viiden euron edestä.
Neljännen päivän kohdalla mielenkiinto lopahti totaalisesti.. Tavaraa ei mennyt enään oikein ollenkaan kaupaks.
En ollut kertaakaan vielä käynyt kirppiksellä.

Kun pöytä oli ollut viikon ajan, kävin aamulla siistimässä sen. Ilmeisesti oli hyvä päivä siistiä, sillä tavaraa meni hieman paremmin taas kaupaksi. Jopa kuusi tuotetta, joista yhteensä 15€ rahaa.
Viikon jälkeen myyntisaldo oli hieman vajaa 130€.
Olin ottanut pöydän kahdeksi viikoksi ja pöytävuokra oli 15€ yhteensä. Aika halpa siis! 

Lopputulokseksi tästä kirppistelykerrasta jäi itselleni käteen n. 165€ pöytävuokran ja provikan jälkeen, sekä äitille meni 45€ eli 210€ edestä myytiin tavaraa.


Kolme kassillista tavaraa kannoin kotiin. Tällä kertaa kaupaksi kävi kaikkein parhaiten ylimääräiset astiat (joita ei ollut paljoa), minun vanhat legginsit (koska oon laihtunut) ja myös lastenvaatteita meni hyvä määrä eteenpäin. Huomattua tuli myös, että yksikään laukku ei vaihtanut kotia. Edukkaista hinnoista huolimatta kukaan ei ilmeisesti osta käytettyjä laukkuja?

Nyt pakko lisätä vielä perään yks fakta: myyn kirppiksellä tavaraa, mutta itse en ole ostanut livekirpulta yhen yhtäkään tuotetta. Facebook-kirppikset on nykypäivänä niin helppoa, että miksi lähtisin kiertelemään sotkusia kirpputoripöytiä? Vaikka edelleen suurimman osan vaatteista yms ostankin uutena kaupasta.

2 kommenttia:

  1. Nykyisin tosiaan parhaimmat ja kalleimmat lastenvaatteet ym.kannattaa myydä muualla kuin livekirpuilla.Niillä kun käy paljon väkeä jotka ei periaatteesta maksa paria euroa enempää mistään.Jos myyt POPin uudenveroisia vaatteita hinnoilla 5 - 20€ ( housuja,haalareita) niin jo taivastellaan miten joku kehtaa pyytää. Nettikirppareilla menevät sujuvasti kaupaksi postareineen. Osa noista livekirpuilla kävijöistä ei edes tunne laadukkaita vaatteita ja kaikki pitäis myydä H&M - hinnoilla. Mutta onneks on varaa valita minne laittaa myyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Juurikin tästä syystä en livekirpulle vienyt merkkivaatteita kuin muutamia. Pääasiassa kappahl, lindex yms linjaa. Livekirpparilla on myös huono tapa että tavaraa katoaa, joten siitäkin syystä meidän pienet rodinit ja gugguut menee turvallisesti fb-kirppareiden kautta :)

      Poista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...