Päiväkoti sulkeutuu

Kesäkuun viimeinen päivä, perjantai, viikonloppu alkaa ja samalla myös aivan kuukauden loma starttaa. Josefiinalla oli siis eilen viimeinen päiväkotipäivä ennen ihanaa kesälomaa. Toivotaan paljon lämpöä ja ihania ilmoja, että viihdytään ulkoilemassa typyjen kanssa.


Tänään kuitenkin on ollut todella tuulinen ja hieman viileä päivä, joten aamuisen puistoilun sijaan käveltiinkin tyttöjen kanssa vain lähellä sijaitsevalle R-kioskille. Tilaamani paketti oli saapunut eilen sinne, joten lähdettiin sitä noutamaan. Kotiin päästyämme avasimme laatikon, josta löytyi molemmille tytöille omat duplopaketit. Voin sanoa, että tänään on ollut loistava päivä. Tytöt on olleet aivan onnessaan, koska uudet duplot on kivoja!


Mitä kaikkea meidän olisi tarkoitus tehdä Josefiinan kesäloman aikana? Mahdollisesti käydään tyttöjen kanssa Sea Lifessa, mutta ainoa 100% varma juttu on että ulkoilemme paljon ja nautitaan yhteisestä ajasta. T on töissä, mutta saadaankin viettää tyttöjen kesken laatuaikaa ja leikkiä nukeilla (eihän miehet niistä mitään ymmärrä).


Sitten heti elokuun alkaessa Josefiina palaa taas osaviikkoisesti hoitoon, mutta siihen on aikaa! Onneksi lapsella on oikeus 20h/viikko päivähoitoon. Meidän tilanteessa se on tärkeätä, sillä on osa kuntouttavaa toimintaa ja kyllä se vähän tämän äidin jaksamiseenkin vaikuttaa. Nyt kuitenkin pitää vaan nauttia kesästä ja hitaista aamuista, koska loma menee varmasti hirmuisen nopeesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiperheen simppelit arkiruuat!

Viimeaikoina monet on laittaneet instagramin puolella mulle viestejä ruokaan liittyen. On pyydetty reseptejä ja on kehuttu, että näyttää her...