Päivän kohde: Sea Life Helsinki

Käytiin tänään vähän Helsingissä kurkkimassa pieniä ja isoja kaloja! Oltiin jo aikaisemmin mietitty, että kesällä pitää tehdä monia hurjan kivoja juttuja ja tämä oli kyllä yksi aivan huippureissu. Ai miksi? -riittääkö kun kerron että Josefiina oli yhtä hymyä lähes koko ajan!


 Lapsen onnellisuus, se on jotain maailman parhainta. Keltainen kala oli selkeästi kaikista parhain, sillä Josefiina olisi halunnut alkuun jäädä vain ihastelemaan pelkästään sitä.


Aamu starttasi tänään ihan liian aikaisin jos ottaa huomioon, että itse valvoin vielä puolenyön aikaan. Pikkusen väsyttää ja onneksi lähdettiin aamulla pois kotoa, sillä olisin varmaan nukahtanut matolle kesken leikkien. Äitini ja sisarukseni lähtivät meidän kanssa katsomaan fisuja.


Eipä tässä kai sen enempää tarvitse selitellä, kuvat puhukoon puolestaan. Oli kiva reissu ja lapset nautti. Itse ostin tytöille muistoksi pehmolelun ja äiti antoi Josefiinan valita mieluisen pehmolelun. Ehdottomasti vois vuoden päästä mennä uusiks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...