Minkälaiset joulukortit vuonna 2017?


Joulukuu lähestyy hirmuista vauhtia! Heti joulukuun alussa saakin laittaa taas joulukortteja postiin, jotta ne ehtii perille ennen aattoa. Meillä on muutamia kuvia otettu jo, hyvin samaisella tyylillä kuin edeltävänä jouluna.


Tänään meillä yritettiin saada jonkinlaiset joulukorttikuvat tytöistä. Sanotaanko nyt vaikka niin, että varmaan uusitaan kuvaushetki vielä ennen korttejen tilausta. Ei välttämättä siis oteta uusia erilaisia kuvia, jos näiden joukosta löytyy joku tarpeeksi hyvä. Pitää rauhassa katsoa kuvat läpi.


Ihan hauskoja jouluisia kuvia saatiin kuitenkin räpsittyä, vaikka tytöt eivät halunneet tehdä yhteistyötä kanssani. Omasta mielestä ulkona otetut joulukorttikuvat olisivat aivan superihania! Mutta koska ei ole lunta tai tarpeeksi lämpöisiä kuviin sopivia vaatteita - tyydytään sisällä otettuihin kuviin.


Tytöt rakasti näitä värillisiä jouluvaloja.  Vanessa kietoutui kokonaan niihin. Tänä jouluna ei tarvita kuusta, kun lapsi hoitaa sen homman. Vitsi vitsinä. Pian saa ostaa tai tehdä joulukalenteritkin tytöille. Ai että, tykkään niin paljon kun joulu tekee tuloaan!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Piristää varmasti kaikkien Joulua varsinkin kun saa tuollaisen uniikkikortin�� kun itsellä ei viellä lapsia ole mistä kuvia repäisi niin teen perinteisiä "leikkaa liimaa" kortteja mutta hyviä niistäkin tulee... kai��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkaa-liimaa kortit myös on todella hienoja! Ite en jaksa sellaisia alkaa väsäämään, joten tää on meille helppo ratkaisu :)

   Poista
 2. Ihana joulukuusi lapsi! Hyvää joulun odotusta! :)

  VastaaPoista

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...