Mikä on tärkeätä lastenvaatteissa?

Postaus on tehty yhteistyössä Nuttuluxin kanssa! Lopussa alekoodia tarjolla ;)


Oonkin aiemmin hehkuttanut muutamia vaatemerkkejä täällä blogin puolella. Kertonut mitkä on mun lempparivaatteita, vilautellut meidän ulkovaatevarastoja, sekä tietenkin testaillut uusia merkkejä.

Sain Nuttuluxilta meidän ensimmäiset Blaan legginsit. Ennestään meillä on ollut kyseiseltä merkiltä ainoastaan muutama paita käytössä. Itse olen ollut aiemmin täysin tyytyväinen Blaa-merkkisten vaatteiden laatuun. Kotimaisia, laadukkaita ja kivoja kuoseja.


Mielestäni laadukkuus on äärimmäisen tärkeä asia. Kun vaate säilyy hyvänä useita pesukertoja, niin ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia vaatteita. Itse en oo kun pari sisävaatetta ostanut tämän vuoden aikana. Edelliset on säilyneet hyvänä ja olen pyrkinyt minimalisoimaan lasten vaatekaappien sisällöt - tällöin laatu menee määrän edelle!


Olikin siis oikein miellyttävää saada testiin meidän ensimmäiset legginsit ja huomata, että malliltaan ne sopii Josefiinalle hyvin. Tyttö on arviolta metrin mittainen ja legsujen koko on 98/104. Kasvuvaraa on reilusti lahkeissa, mutta ei liikaa. Malliltaan kaposet ja pitkät legginsit, jotka menee kauan. Toivotaan että nämä kestää meillä yhtä hyvin kun kyseisen merkin paidatkin!


Saan antaa teille lukijoille alekoodin, joka on voimassa normaalihintaisiin Blaan tuotteisiin. Koodilla: blaa15, saat 15% alennuksen. Voimassa 11.3 asti!
Klikkaa ittes verkkokauppaan TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raskausviikko 23 + Neuvolakuulumiset

Meidän aamu alkoi normaalista poikkeavalla tavalla. Vein esikoisen hoitoon ja jätin pienemmän tytyn syömään aamupalaa isänsä kanssa keittiö...