Mini Rodinin aamiaistapahtuma!

Jokin aikaa sitten tipahti meiliin viesti, jossa kutsuttiin porukkaa Helsingin Mini Rodinin myymälän aamiaistapahtumaan. Todella moni olisi halunnut osallistua, joten ihmisten määrää rajattiin. Vain 20 äitiä lapsineen olivat tervetulleita, joista minä olin yksi onnekas!

Tapahtumaan oli varattu kaksi tuntia aikaa, ennen kuin myymälän ovet aukesi muille asiakkaille. Aamiaisen suhteen oli hienosti huomioitu sekä lapset, että aikuiset. Tarjolla oli sämpylöitä, smoothieta, hedelmiä ja juotavaa. Omaan makuuni smoothie oli melko makeata, joten pieni kupillinen riitti hyvin.


Lapsien viihtyvyyttä oli myös ajateltu, sillä heille jaettiin ilmapalloja. Ihania vaaleanpunaisia palloja heiteltiin ympäri liikettä. Itseeni vähän pelottikin, että kuinka Vanessa viihtyy jos ei ole mitään mielenkiintoista. Koko junamatka Helsinkiin kiukuteltiin, jonka jälkeen ei kiukusta enään ollut tietoakaan.


Aikuisille kerrottiin Mini Rodinin ympäristövastuullisesta toiminnasta. Paikalle oli pyydetty vahvistuksia Ruotsista, joiden kanssa pystyi juttelemaan englanniksi tai ruotsiksi. He kertoivat myös englanniksi asioita kaikille samaan aikaan.

Lisäksi rattaille oli hienosti järjestetty paikka. Rakennuksen sisäpihalla oli runsaasti tilaa, jonne ei kuka tahansa ohikulkija pääse. Ei tarvinnut pelätä, että joku vie sieltä meidän kärryt. Varalta olin kyllä myös lukinnut ne, sillä ikinä ei voi olla liian varma!


Kotiinlähtiessä oli hyvä mieli, maha täynnä, uutta tietoa, yksi uusi paita ja lisäksi pieni goodiebag. Kiitos tapahtuman järjestejille ja sinä, joka kävelit mun kanssa stockalle asti - nakkaa viestiä tai kommenttia!

6 kommenttia:

 1. Hei tiedoksi: jos käyt eventeissä, postauksessa kuuluisi kertoa tuotteista ja esitellä esim goodie bag! T. Kollega

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyseinen tapahtuma ei ollut siis blogin kautta tullut ja goodiebagista on kuva :)

   Poista
 2. Joo, pointti: ei lukijoita kiinnosta lukea, kiukutteliko lapsi junassa matkalla tapahtumaan ja oliko rattaille millainen parkki. Pr-eventtejä on koska halutaan saada tuotteelle näkyvyyttä. Ite käyn niin monissa presseissä, että kirjotan vaan niistä parhaimmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tilaisuutta ei järjestetty näkyvyyden tms takia. Vaan tästä tuli yleinen meili ilmeisesti kaikille rodinin uutiskirjeen tilanneille. Itse kirjoitin tästä muuten vain :) eli ei ollut ns normi bloggaajahommaa

   Poista
 3. Juu, mutta esim. Valio. Varmasti tulee kutsuja jatkossakin, muista kertoa tuotteesta (jota esitellään) tai brändistä. Muu on sivuseikkaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos matkaseurasta Stockalle😊 Sieltä tarttuikin Gugguuta mukaan! Oli hauska törmätä😊

  VastaaPoista

Raskausviikko 23 + Neuvolakuulumiset

Meidän aamu alkoi normaalista poikkeavalla tavalla. Vein esikoisen hoitoon ja jätin pienemmän tytyn syömään aamupalaa isänsä kanssa keittiö...