Valion koekeittiössä!

Tänään oli aivan huikee maanantai! Yleensä maanantait on mun inhokkipäiviä, mutta tänään oli poikkeus. 


Valion koekeittiössä järjestettiin lapsimessujen ennakkoilta vain kahdellekymmenelle bloggaajalle. Paikalla oli useita kaksplussan verkostolaisia, sekä uusia tuttavuuksia.


Tapahtuma oli kaikinpuolin hyvin järjestetty. Kellonaika oli sopiva (17-19) ja ehdin vielä sopivasti kotiin ennen lasten uniaikaa. Lisäksi tarjottavat olivat aivan todella herkullisia. Oma lemppari suolasista oli ehdottomasti salaatissa oleva juusto!
Lisäksi tarjolla oli paljon makeita herkkuja. Tuli vedettyä pienet herkkuöverit ja kotona en tarvinnut iltapalaa. Nauttikaahan kuvista ;)


Jos jotakin negatiivista pitää sanoa, niin pari tuntia on hirmu lyhyt aika ja se oli täynnä ohjelmaa. Ei paljon ehtinyt muiden bloggaajien kanssa jutustella, mutta ehkä heitä näkee sitten messuilla? 


Lähtiessä vielä jokainen sai näytteilleasettajien tuotekassin, joka yhdessä kotona lasten kanssa käytiin heti läpi. Vanessa löysi omat lempparit, nimittäin pehmolelut! Tämä yö nukutaankin uusien pehmojen kanssa. Tämän äidin lemppari on Valion Juusto, koska juustorakkaus! Lisäksi kassissa oli mm joitakin vauvanvaatteita jotka voi jemmata kaappiin, ksylitolipastilleja, ilmaisliput sea lifeen ja iltasatukirja.


Kiitos tapahtuman järjestäjille ja messuilla tavataan! :) Hyvin menneen maanantain jälkeen voi jatkaa hyvin fiiliksin viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...