Lapsella happisaturaatiomittari.. Lukemat romahtivat

Ensinnäkin, kiitos kaikille tsempeistä joita ollaan saatu!


Sairaalaöitä takanapäin nyt yhdeksän. Päivisin lapsen tilanne on melko tasainen, mutta öisin tapahtuu jotain hämärää. Lääkkeannoksia venkslattu isommaksi ja pienemmäksi, yritetty etsiä toimivinta vaihtoehtoa.

Öisin tytöllä on saturaatiomittari jalassa, joka mittaa hapettumista. Tämä ei ole hänen mieleensä, sillä yhtenä yönä repi ainakin viidesti pois jalasta sen. Toissayönä saturaatiot tipahtelivat ja kone piippas. Onneksi kuitenkin palautuivat itsestään takaisin normaaliksi hyvinkin pian, joten ei tarvinnut antaa lisähappea hänelle. Nämä siis tapahtuivat epilepsiakohtauksien aikana ja omasta mielestä se on melko hurjaa.


Edeltävänä iltana hän ei ollut saanut vahvaa lääkettä, sillä lääkärin ajatus oli lopettaa se. Kuitenkin tilanne heikkeni huomattavasti ja lääke otettiinkin takaisin käyttöön. Viimeyö sujuikin jo melko hyvin. Vähemmän kohtauksia kuin aiemmin ollut ja saturaatiot pysyivät hyvinä. Tällä tahdilla kotiutuminen ei voi olla kaukana. Täytyy pysyä positiivisena! 

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja voimia paljon!Onneksi saturaatio palasivat nopeasti hyväksi. Toivottavasti pääsette pian kotiin!

    VastaaPoista

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...