Lapset ei osaa käyttää puheissaan suodatinta

Useampaan kertaan olen lukenut hauskoja ja vähemmän hauskoja lasten möläytyksiä. Semmoisia asioita, jotka saavat aikuiset nauramaan tai nolostumaan julkisilla paikoilla. Keräilin meidän keskimmäisen sanomia asioita tähän postaukseen teidän päivää piristämään.


"Vedä tumppuun"
Ai kamala! Meidän 3,5v ei tarkoittanut kyseistä lausahdusta samalla tavalla kun jokainen aikuinen sen ajattelee. Kävelimme hakemaan kerran pakettia ja neiti sitten lausahti näin useampaan kertaan r-kioskin edessä. Tämä oli hänen versionsa sanomastani "vedät vaan ne tumput nyt käteen".

"Ei tuo saa tulla minun lähelle"
Tämä kommentti pisti mut jälkeenpäin hieman hymyilemään, kun eräs mies käveli julkisella paikalla turhan lähellä tyttöä. En ensin älynnyt ketä tarkoitti ja kysyin, että mikä ei saa tulla lähelle. Siihen sitten tyttö huudahti "toi" ja osoitti tätä liian lähellä kävelevää miestä. 

"Äiti, toi oli tyhmä akka"
Tämä lausahdus kuului tytön suusta, kun olimme tulossa kotiin. Rapustamme käveli ulos nainen, joka ei jäänyt pitämään ovea auki. Hän vilkaisi meitä ja käveli ohi, jonka jälkeen Vanessa huusi kovaan ääneen. Siinä tilanteen en oikein tiennyt sillä hetkellä että pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta kotiin mentiin mahdollisimman nopeasti.

"Miksi tuo ostaa noin paljon kokiksia"
Olimme Vanessan kanssa kaupassa ja pakkailin vielä omia ostoksia pussiin. Meidän jälkeen ostoksia teki eräs mies. Hänellä oli todella monta koff-tölkkiä. Vanessa siinä sitten kovaan ääneen alkoi pohtimaan, että miksi mies ostaa noin paljon Coca-Colaa ja hampaat menee pilalle. Sanoin tytölle, että se ei ole kokista ja Vanessa väitti vielä hetken aikaa vastaan "kyllä se kokista oli".

"Minä leikkaan sinun parran, naps"
Vanessa ei oikein piittaa parrakkaisista ihmisistä. Hän on monenmonta kertaa sanonut, että leikkaa isäpuoleni parran nipsnaps poikki. "saksilla kokonaan pois, naps". Ei ehkä soveliainta huudella parranleikkuusta, varsinkin kun tämä ei rajoitu vain yhteen henkilöön. Kerran junaa odotellessa tyttö kysyi kovaan ääneen miksi yhdellä miehellä on iso parta ja heti perään ilmoitti, että se täytyy leikata pois.

"Tuhma koira haukkaa minua"
Niin, kaikki isot koirat ovat tuhmia ja pelottavia. Itse myös pelkään isoja koiria. Kun ulkona vastaan käveli iso musta koira, kailotti meidän tyttö kovaan ääneen tuhman koiran haukkaavan häntä.

Olisi kiva kuulla teidän lukijoiden tarinoita. Minkälaisia möläytyksiä teidän lapset on päästäneet tai minkälaisiin tilanteisiin olette törmänneet? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...