Onko limaa ja glitteriä sontiva laama joulun hittilelu?

Mihin tämä maailma on menossa? Leluja tulee jos jonkinlaisia, osa on oikeasti järkeviä ja kehittäviä. Osa on taas sitä luokkaa, että toivoisin enemmän aivosoluja omaavia työntekijöitä keksimään näitä. Tuli vaan tämän nähtyä todettua, että voihan limainen laama! 


80€ Laama! 
Laama ja mukana tuleva jauhe maksavat 80€. Kuinkahan moni ihminen tosiaan maksaa noin paljon siitä, että voi syöttää laamallensa jauhetta & vettä ja sitten näkee kun laama ulostaa glitterilimaa. Onpas upeeta! Varmaan yhtä hienoa on putsailla jääneet mömmöt pois lelun sisältä. Miten tämä kehittää lasta? Yritin pohtia monelta eri kantilta asiaa ja totesin ettei yhtään mitenkään. Leluhan opettaa vain, että laamat kakkii glitterlimaa. Harhaluulo! 

Voit päästä halvemmallakin ja saada glitterkakkaa!
Jos haluaa ostaa halvemman olion, niin jo vajaalla kolmellakympillä saa sylkevän ja glitteriä ripuloivan yksilön. Tälle voi syöttää tölkistä ainetta ja se sylkee ne ulos. Tietenkin kun se on glitteriä, tällöin se ei ole kuvottavaa vaan suorastaan söpöä. Seuraavan noroviruksen iskiessä haen sinooperista glitteriä ja nautin tuubillisen sisäisesti, niin sittenhän norostakin tuli vaan niin söpöä! Mitä ihmettä näiden lelujen suunnittelijoilla liikkuu päässä, vai liikkuuko mitään?

Käpylehmät takaisin! 
Tämäkö on jo se evoluution huippu lelujen suhteen? Tulevan joulun hittituote? Voin jo kuvitella kun joku lapsikin haluaisi pian sontia glitteriä. Tietenkin, ihan vaan koska laamatkin! Olisko mahdollista saada käpylehmät ja vanhat kunnon pihaleikit takas, eikä näitä glitteriä tai limaa ulostavia leluja tarvitsis kehittää yhtään lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiperheen simppelit arkiruuat!

Viimeaikoina monet on laittaneet instagramin puolella mulle viestejä ruokaan liittyen. On pyydetty reseptejä ja on kehuttu, että näyttää her...