Aina ei voi onnistua, ei edes keittiössä!

Itse koen olevani keittiössä nykyään melkoisen hyvä kokki. Aikanaan kun muutin miehen kanssa yhteiseen kotiin en osannut keittää edes makaronia, mutta vuosien aikana olen kehittynyt paljon. Ruoka kun ruoka useimmiten onnistuu, mutta vaikkapa pullien leipominen ei ole ollenkaan minun juttu. Joka ikinen kerta ne epäonnistuvat. 

Tiedättekö sen tunteen kun aina leivonnaiset tai ruuat ei näytä ollenkaan samalta kun ohjekuvassa. Välillä voi epäonnistua aivan täysin ja välillä maku saattaakin olla hyvä, mutta ulkonäkö on aivan jotakin muuta kun pitäisi. Tietenkin hyvä maku kuitenkin on pääasia. Ajattelin jakaa teille mun omat epäonnistumiset ja tarjota päivän naurut. Tässä siis tulee, olkaapa hyvät:

1. Kinkkuhyrrät


Mielettömän helppo resepti löytyi Googlesta ja toteutus kuulosti myös todella helpolta. Mikä voisi siis mennä pieleen? No, ilmeisesti kaikki muu paitsi maku! Ulkonäkö ei mun tekemissä ollut kovinkaan herkullisen näköinen. Tarkoitus oli tehdä näitä juhliin, mutta jätin sitten suosiolla väliin!

2. Wrapit

"rakas, tehdäänkö iltapalaks wrappeja". Näin sanoin miehelle ja ajattelin, että onpas helppoa ja maukasta iltapalaa. Itse en osannut rullata oikein niin kun olisi kuulunut. Pieleen meni. Mies onneksi osaa ja saa rullata mun wrapit aina jatkossa. 

3. Piparminttukeksit
Ylhäällä kuva siitä mitä piti tulla ja alhaalla siitä mitä tuli. Tein ohjeen mukaan ja paistoaika oli n 10min. Kun oli mennyt kahdeksan minuuttia alkoi haisemaan palaneelta ja uunista tuli kamala käry. Ei menny putkeen ei. Toisen pellillisen sain pelastettua kun istuin uunin edessä vahtimassa koko kypsymisprosessia.

4. Croisantit
 
Ylhäällä on kuva siitä mitä piti tulla, alhaalla kuitenkin on kuva siitä mitä tuli. Maku oli todella mieto, maistui oikeastaan vain taikinalta ja ulkonäkökään ei silmiä hivellyt.

Mutta hei, ei se haittaa. Ehkä mä vielä opin tekemään onnistuneesti nämäkin herkulliset syötävät jonakin päivänä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...