Kuka olet ja mitä ihmettä teet keskellä yötä keittiössämme?

Muutama yö sitten tapahtui jotain mielettömän hämärää. En oikein vieläkään tajua, että miten ihmeessä on mahdollista keskellä yötä mennä niin paniikkiin. Haluattekin varmaan kuulla mitä oikein tapahtui?

Oi että, kesäöitä kaipaan! 

"Kuka olet ja mitä ihmettä teet keskellä yötä keittiössämme?"
Säpsähdin yöllä kahden aikaan hereille. Keittiöstämme kuului outoa ääntä ja siellä oli joku. Lasteni isä nukkui sikeästi, enkä kehdannut herättää häntä. Lisäksi lastenhuoneesta kuului tasaista tuhinaa, joten iski pieni paniikki. Mietin pienen hetken ajan, että mitäköhän kättä pidempää löytäisin makuuhuoneesta ihan vaan oman turvallisuuden kannalta. Päätin kuitenkin rohkaista itseni, nousta sängystä ja kävellä keittiöön. Ajattelin sanoa otsikon mukaiset sanat yöseikkailijalle, mutta helpotus oli suuri kun näin kuka keittiössä oikein oli. 

Vilkas mielikuvitus loi kauhukuvat
Ennen kun nousin sängystä kerkesin jo ajattelemaan, että sen on pakko olla jonkinluokan murtovaras tai ehkä jopa sarjamurhaaja. Väsyneenä mielikuvitus lähti ihan vaan pienelle laukalle ja paniikki oli valmis. Olen aina öisin herännyt herkästi erilaisiin ääniin, joita on ulkoa tai rapusta kuulunut. Olen herännyt myös herkästi, jos olen aistinut jotakin liikettä oman kodin sisällä. Nyt yhdellä kerralla en herännytkään ja keittiössä oli joku tyyppi. Yleensä meillä on ovi myös kiinni, lukossa ja vielä turvaketjukin lisänä. Illalla en muistanut laittaa ketjua kiinni, joten ihan varmasti joku oli sieltä tullut sisälle! 


Kuka keittiössä oli ja mitä hän teki? 
Pelokkaana kurkkasin kulman taakse, naurahdin ja totesin keittiössä olevan vain esikoiseni. Hän yritti kurotella keittiön tasolla kaukana olevaan tablettiin keskellä yötä ja muista pienistä tavaroista kuului jonkinlainen kolahdus. Ilmeisesti vaikka tabilta lastenohjelmien katsominen olisi ollut parempaa tekemistä kun nukkuminen? Onneksi se oli tällä kertaa tuttu ja turvallinen ihminen! 

Nyt jälkeenpäin nauran jo asialle mutta voin sanoa, että silloin yöllä hetken aikaa pelotti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...