Hyvin tarkka ja vaativa 4v.

Kaupallinen yhteistyö Mallikkaat kanssa!

Olen jokusen kerran täällä blogin puolellakin maininnut meidän keskimmäisestä lapsesta. Kertonut, kuinka hän on hyvin tarkka ja myös hieman vaativa. En uskalla ostaa hänelle edes vaatteita kysymättä ensin, että kelpaako. Pinkki on aina melko varma valinta, mutta satunnaisesti myös muut värit miellyttävät häntä. Hän ei ole tarkka ainoastaan vaatteista tai leluista, vaan aamulla usein ensimmäisenä harjataan hiukset ja pyydetään jos äiti voisi tehdä letin tai laittaa pompulan. Oikea prinsessa! 

Neiti haaveili omista koruista ja usein kysyi minulta, että voisiko saada rannekoruni tai kaulakoruni. En kuitenkaan antanut omia käytössä olevia korujani hänelle. Sitten sainkin oikein kivan yhteistyön, jonka kautta tyttö sai ensimmäisen ihan oman korusetin. Mikä parasta, yhteistyöpaketti sisälsi lapsen toiveiden mukaan tehdyn rannekorun ja kaulakorun. Pinkkiä, vaaleata ja tähtiä, supersuloista! Neiti rakastui välittömästi omiin koruihinsa ja ne pidetään nyt visusti omassa tallessa tai käytössä, ettei pikkuveli vaan varasta. 

Nämä korut tehdään usein tilaustyönä, eli täsmälleen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit siis tilata lapsellesi tai vaikka kummilapsellesi täysin uniikin korun lahjaksi. Koruissa on myös turvalukko takana, joten ikäviä vaaratilanteita ei pääse vahingossakaan tulemaan. 

Verkkokaupasta löytyy lasten korujen lisäksi myös mm: vauvojen tuttinauhoja, puruleluja ja tutteja. Tuotteet ovat valmistettu pehmeistä ja turvallisista BPA-vapaista silikonihelmistä. Tilaustyötä varten saat helposti yhteyden viestillä Instagramissa, facebookissa, verkkokaupan yhteydenottolomakkeella sekä myös sähköpostilla. 

Saan antaa  20% alennuskoodin, joka käy sekä verkkokaupan valikoimaan ja myös tilaustöihin. Voit klikata tästä itsesi suoraan verkkokauppaan. Alennuskoodi on: rakkaudenkupla, joka on voimassa 7.6 asti yli 25€ tilauksiin!

Lisäksi nyt voit osallistua instagramin puolella sunnuntaihin asti (tilillä Meltzuggero) huikeaan arvontaan, jossa voit voittaa vapaavalintaisen korun, purulelun tai tuttinauhan. Jos arpaonni suosii just sua niin varo vaan, ettei valinnanvaikeus iske!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiperheen simppelit arkiruuat!

Viimeaikoina monet on laittaneet instagramin puolella mulle viestejä ruokaan liittyen. On pyydetty reseptejä ja on kehuttu, että näyttää her...