Tänään on kaksi eri syytä juhlia!

Meillä juhlitaan tänään kahden eri asian takia. Syödään herkullista kakkua, avataan lahjoja ja vietetään yhdessä perheen kesken ihanaa aikaa. Tänään on äitienpäivä ja tänään on myös esikoisemme syntymäpäivä. On kulunut tasan seitsemän vuotta siitä kun sain pienen ja kinaisen, suunnilleen kolme ja puolikiloisen tyttövauvan ensimmäisen kerran syliin.

Seitsemässä vuodessa hän on opettanut minulle mielettömän paljon asioita ja minä myös hänelle. Vastaan on tullut monenlaisia haasteita, mutta kaikesta ollaan menty eteenpäin. Ollaan koettu myös lukemattomia onnellisuuden hetkiä, sekä pienistä kehityksen askelista yhdessä riemuitsemista. Ollaan tehty yhteisiä retkiä, leikitty satoja tai jopa tuhansia leikkejä, piirretty lukemattomia kuvia yhdessä paperille, harjoiteltu elämässä tarvittavia taitoja ja tsempattu haastavissa tilanteissa. 

Mitä äitiys on? 
Äitiys on ääretöntä rakkautta, itkua ja huolta, vastuullisuutta, läheisyyttä ja haleja, yövalvomisia, ikuista yhteyttä, uuden opettamista, yhteistä olemista ja todellista läsnäoloa. Äitiys on monenlaisia tunteita ja välillä jopa tunteiden vuoristorataa. 
Olo on niin kiitollinen siitä, että olen saanut jo kolme todella ihanaa lasta ja syksyllä syntyy vielä yksi lisää täydentämään perhettämme. Äitiys on parasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...