Varmistuiko vauvan sukupuoli? Onko hän tyttö vai poika?

Tein jokin aikaa sitten kyselyn instagramin puolella, jossa seuraajat saivat veikata tuleeko meille tyttö vai poika. Oli hauska nähdä kuinka arvaukset jakautuivat. Tyttöä veikkasi lopulta vain 29% vastanneista ja 71% arveli, että meille tulee toinen poika.

Varovainen veikkaus sukupuolesta
Huhtikuun lopulla kävin lääkärineuvolassa jossa ultralla kurkattiin, että mitä pikkutyypille oikein kuuluu. Lääkäri antoi hyvin varovaisen arvion vauvan sukupuolesta, johon en kuitenkaan uskaltanut vielä luottaa. Lisäksi hän kysyi, että onko minulla etukäteen minkäänlaista fiilistä vauvan sukupuolesta. Pakko myöntää, että itselläni ei ole ollut yhtään käsitystä kumpaako sukupuolta hän edustaa. Joskus kuulee, että oireiden perusteella voisi veikata tyttöä tai poikaa. Esimerkiksi esikoista odottaessa oli hyvin pitkään jatkuvaa pahoinvointia ja tyttö tuli. Tokassa oli vain lievää etomista ja tyttö tuli. Paljon muitakin eroavaisuuksia on ollut. Itselläni jokainen raskaus on ollut hyvin erilainen, joten en yhtään ole osannut arvata sukupuolta etukäteen yhdenkään lapsen kohdalla. Pieniä toiveita tietenkin sukupuolesta on jokaisella kerralla ollut, mutta siihen se on sitten jäänytkin.

Osuiko neuvolalääkärin arvio sukupuolesta oikeeseen vai ei?
Ensimmäisenä tänään ultrahuoneeseen mennessä sanoin, että jos näkee sukupuolen niin kertokoon sen meille. Sanoin, että varovainen arvio ollaan saatu jo aikaisemmin ja olisi kiva tietää, että pitääkö se paikkaansa vai onko mahdollisesti sukupuoli "vaihtunutkin" matkan varrella. No, ihan ensimmäisenä ultraruudulle lävähti kuva suoraan jalkovälistä. Tyyppi selkeästi halus esitellä, että miltä siellä näyttää ja kyllä se neuvolalääkäri vaan oikeassa oli. Kätilökin sanoi, että ei voi jäädä epäselväksi kun niin hienosti esittelee paikkojaan. Selkeästi siis erottui kumpaako sukupuolta hän oikein edustaakaan ja näillä tiedoilla on hyvä tehdä hankintoja pientä ajatellen.

Tuleeko meidän taloon tasavalta vai ihan ylivoimainen naisvalta, niin kerrottakoon se hieman myöhemmin. Pidetään teitä vielä hetki jännityksessä ;)
Ja te muutamat, jotka saitte jo tietää syystä tai toisesta niin ihan shh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...