Paljastetaan nyt tulevan syysvauvan sukupuoli!

Rakenneultrapäivänä toukokuun puolenvälin jälkeen kirjoittelin pienen postauksen ja moni oli pettynyt, että sukupuoli ei käynyt vielä ilmi siitä tekstistä. Halusin hetken aikaa fiilistellä tulevan vauvan sukupuolta ihan vaan oman perheen kesken, enkä heti huutaa puolelle maailmalle saadaanko me tyttö vai poika. Jotenkin kun ennestään on jo molempia niin salaisuuden pitäminen oli huomattavasti helpompaa itselleni. Edellisellä kerralla kun odotimme paljon toivottua poikaa kahden tytön jälkeen en vaan malttanut olla hetkeäkään hiljaa. Taisin tuolloin heti rakenneultran jälkeen julkaista asian. Toista tyttöä odottaessa en ollut kertonut sukupuolta etukäteen kenellekkään, joten se tuli syntymän jälkeen yllätyksenä läheisille. Jopa synnytyksessä mukana ollut ystäväni sai silloin tietää vasta vauvan syntymän jälkeen kumpiko tuli.

Pääasia jos on terve vauva
Tällä kertaa minulla ei ollut toiveita sen suhteen, että tuleeko tyttö vai poika. Päällimmäisenä ajatuksena oli vain, että kunpa kaikki olisi hyvin. Jotenkin raskaus raskaudelta on tullut paljon pelkoisemmaksi sen suhteen, että onko kaikki hyvin, kasvaako vauva kuten pitää ja näyttääkö kaikki muuten olevan mallillaan.
Täytyy myöntää, että viikolla 18 kun sain varovaisen lupauksen sukupuolesta niin ajattelin sen olevan just oikein. Hymyilin jo pelkästään siitä ajatuksesta, että meidän poika saisi leikkikaverin ja perheemme täydentyisi toisella pienellä pojalla. Sitten olisi kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Täydellistä. En kuitenkaan täysin uskaltanut luottaa neuvolalääkärin sanaan sillä hän sanoi, että se saattaa olla napanuorakin jalkojen välissä. En siis vielä uskaltanut tehdä ainoatakaan sukupuolisidonnaista vaatehankintaa tai ostaa sinisiä harsoja. Päätin odottaa rakenneultraan, jotta sukupuoli selviäisi ihan varmaksi.


Olisin halunnut järjestää pienimuotoiset sukupuolenpaljastus juhlat
En ole yhdessäkään raskaudessa saanut huikeita babyshowereita, joita oon ihastellut monien saavan. Olisin tällä kerralla halunnut vähän babyshowereiden korvaavana juttuna järjestää itse muutamille ystäville ja läheisille juhlat, joissa olisin paljastanut tulevan vauvan sukupuolen. Kuitenkaan ei saatu lapsenvahtiasiaa järjestymään, joten luovutin sen suhteen ja ajattelin vain tylsästi kertoa asian somessa sukulaisille, ystäville, lukijoille ja seuraajille ihan samaan aikaan. Jokainen asiasta kiinnostunut voi sitten lukea omalla ajallaan täältä, että kumpiko meille tulee. 



Kaksi ensimmäistä tyttöjä, kaksi seuraavaa poikia
Selkeästi meille on tarkoitus tulla pareittain näitä lapsia. Ensin tyttö, jonka kaveriksi toinen. Sitten poika, jonka kaveriksi toinen. Jos saataisiin vielä kaksi lasta niin ne varmasti sit olisi taas tyttöjä. Meille tosin ei enempää lapsia tule tämän neljännen jälkeen. 
On aika ihanaa, että pojista on sitten tulevaisuudessa seuraa toisilleen ja saavat olla melko pitkään yhteisessä huoneessa. Tytöillä on omat huoneet ja pojilla yhteinen. Tullaan mahtumaan hyvin tähän nykyiseen asuntoon koko porukka vuosiksi eteenpäin.


Innolla odotamme syksyä ja pientä poikaa saapuvaksi perheeseemme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...