Tiesitkö edes näistä kaikista rahanarvoisista eduista?

Ajattelin tehdä tämmöisen pienen postauksen liittyen etuihin joita voi saada ollessaan raskaana. On kivoja ilmaisia asioita, joista moni ensiodottaja ei edes tiedä mitään! Esimerkiksi lastentarvikkeesta saa haettua babyboxit, joissa on hieman vaihteleva sisältö. Meille sieltä tuli esimerkiksi pikkupaketti vaippoja, hammasharja, 2kk ilmaista viaplayta, tutti ja tuttipullo. En muista oliko vielä jotakin muuta pientä siinä paketissa. Netissä liittyminen on helppoa ja ilmaista, jonka jälkeen boxin voi hakea itseään lähimpänä olevasta myymälästä. Jos asuu lähellä kyseistä myymälää niin tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Kuten aikaisemmin kirjoitinkin, niin en halua äitiyspakkausta tälläkään kerralla. Onhan se iso rahanarvoinen etu, mutta on se rahallinenkin korvaus ihan sopiva summa. Yhdelläkään suomalaisella naisella tämä äitiysavustus ei voi jäädä pimentoon, sillä neuvolasta ohjeistetaan todella hyvin kuinka sen saa ja annetaan raskaustodistus jonka tarvitsee hakemuksen liitteeksi. 

Liberokerhon edut!
Liberokerhoon kuuluessa saa ilmaisen liberolaukun noutaa valitsemastaan K-kaupasta. Se on näppärä noutaa kun saa puhelimeen tekstiviestin, jossa lukee voimassaoloaika ja tarvittavat tiedot. 
Aikaisemmin liberolaukku oli sellainen ällöttävän vihreän värinen, josta ainoastaan sisältö pääsi käyttöön. Hiljattain se kuitenkin uudistui ja nykyään laukku on valkoinen ja näyttää jopa ihan kivalta. 
Sisältökin on vain tarpeellisia juttuja, sillä sieltä löytyy vaippoja, siteitä, liivinsuojia, kosteuspyyhkeitä, kaukaloon/vaunuihin kiinnitettävä lelu ja mitähän vielä. Meillä on jokaisen lapsen kohdalla haettu liberolaukku, josta sisältö kokonaisuudessaan on tullut käyttöön. 

Lisäksi liberokerhoon kuuluessa jos on edes hieman pisteitä kerännyt voi lunastaa lahjakupongin, jolla saa Lindexiltä noudettua ilmaisen vauvan bodyn. Meillä olisi pisteitä vaikka kuinka, mutta valitettavasti kuponkien määrä on rajoitettua ja sain vain yhden. Tosi kiva kuponki, jolla saa tarpeellisen bodyn. Meille valikoitui tällä kertaa perus musta kietaisubody koossa 62. 

Kännykkäsovelluksien etuudet
Preggers-sovelluksen ladatessaan sieltä löytyy paljon erilaisia etuja ja tarjouksia. Oletko kuullut jo Bookbeatista, Nextstorysta tai Storytelista? Kaikkiin näihin on saatavilla kivat kokeilujaksot, jotka eivät maksa mitään. Mitä muutakaan sitä tekisi vapaa-ajalla kun käyttäisi aikaansa kuunnellen äänikirjoja? Itselläni on tuo kyseinen sovellus, josta on kiva seurata raskauden kulkua ja viikottain vaihtuvia hedelmiä jotka antavat käsitystä siitä, että minkä kokoinen vauva oikein on jo.

Sovelluksia on monia, kuten esimerkiksi Preglife. Sieltä löytyy myös omanlaiset tarjoukset ja on mahdollisuus saada esimerkiksi 15€ etuseteli, jonka voi käyttää erääseen lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyvään verkkokauppaan. Olen hyödyntänyt tässäkin raskaudessa sen kupongin ja tilasin tulevalle minityypille sukkia. 

Avainapteekin vauvalahja
Avainapteekeista saa neuvolakorttia vastaan vauvan kehityksen kannalta tärkeän, ensimmäisen Devisol D3-vitamiinitippapakkauksen. Heidän paketti sisältää myös vaihtuvia yllätyksiä tuoreille vanhemmille. 

Näytevaippoja saa tilattua ainakin Muumilta
Netistä voi ihan näppärästi itse klikata näytevaippoja tilaukseen, jolloin postissa saapuu yleensä 2kpl ilmaisia vaippoja. Jos ei ole mitään tiettyä merkkiä mitä haluaa käyttää, niin tällä tavalla voi etsiä itselle sen parhaimman vaihtoehdon. Valitettavasti kaikilta vaippamerkeiltä ei saa kuitenkaan tilattua näytteitä. 

En nyt aivan varma ole, että tiedänkö itse edes kaikista tälläisistä mitä on olemassa, joten jos joku tärkeä jäi mainitsematta niin heitä kommenttia!

5 kommenttia:

  1. Bonalta saa lusikan kun liittyy bona kerhoon se on ilmainen ja piltillä on myös jotain.

    VastaaPoista
  2. Hok elannolta eli S-ryhmältä täällä etelässä saa ilmaiseksi kummilusikan jos on asiakasomistaja. Lisäksi on saanut muutaman alennuskupongin mm.prismoihin, jolla voi ostaa esim vaatteita tai muuta tavaraa. Ei käy ruokaostoksiin. Muiden s-ryhmän alueihin ei ole tietoa mitä saa vai saako, kannattaa googlata.

    VastaaPoista
  3. Itsekin olen kyllä kaikki nuo edut hakenut ja ottanut käyttöön, onneksi sellaisia on!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Biopron sivuilta voi myös tilata ilmaisen babybagin joka noudetaan lähimmästä myymälästä koodilla! 💙

    VastaaPoista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...