Viimeisen viikon postit ja ostot!

Tein joskus aikanaan muutaman postauksen, jossa esittelin kuluneen viikon posteja ja ostoja. Ajattelin nyt pitkästä aikaa tehdä samanlaisen postauksen, sillä postissa on tullut kaikenlaista ihanaa ja tarpeellista. Lisäksi kävimme Helsinki Outletissa tuhlaamassa lahjakortin, joten sieltäkin tein hyviä löytöjä! Jokaisen ihmisen sisäinen Ulla Taalasmaa herää aina kun joku ostelee uusia juttuja, että mitä löytyi ja mistä, joten tässä olis pienimuotoinen esittely:

Iso osa näistä saapuneista ja ostetuista asioista on meidän tulevalle pienelle, joka ei varmaan yllätä yhtään ketään. Niinhän siinä pääsi käymään, että ei osteta vaaleanpunaisia frillapyllypöksyjä, eikä mekkoja vaan mennään hyvin unisex & poikalinjalla. Onneksi pojille on kanssa paljon kaikkea ihanaa. Kuvassa näkyvät kuumailmapallopöksyt ja -body ovat Konges Sløjdin, jonka vaatteisiin ja harsoihin oon aivan ihastunut. Meillä onkin jo useampi housu-body setti heidän valmistamia vaatteita jemmassa vauvalle. Näiden ostamista pohdin pidemmän tovin ja kun tulivat 30% alennukseen niin sitten tein tilauksen. 
Ylärivissä olevat bodyt ovat kotimaisen Hiccan valmistamia, jotka löysin jopa hieman vahingossa ja vieläpä alennuksesta. Googlettelin netistä sellaisia bodyja joissa on käännettävät hihansuut joita tuntuu löytyvän melko harvaseltaan. Nämä olivat kivannäköisiä ulkonäöltään ja ovat helposti yhdisteltävissä muiden vaatteiden kanssa, joten pitihän ne tilata.

Jokin aikaa sitten aloin kyllästymään siihen, että meillä on vuosikaudet ollut ainoastaan muumipyyhkeitä käytössä. Rakastan edelleen muumiastioita mutta pyyhkeisiin aloin kaipaamaan myös yksivärisiä joukkoon. Finlaysonilla oli kivasti valikoimaa puoleen hintaan, joten pitihän sieltä napata muutamat uudet pyyhkeet kaappiin mieltä piristämään.

Halusin ehdottomasti vauvalle samanvärisen pipon ja lapaset mitä meidän 2v taaperolla on. Pojat voi sitten samistella kun on molemmilla samaa sävyä olevat asusteet. Gugguulta nappasin nuo kivasta 35% alennuksesta ja itseasiassa meillä alkaa olemaan aika hyvällä mallilla vauvan vaatehankinnat. Muutamia 56cm yöpukuja pitäisi ostaa ja yksivärisiä sukkia, joten olisi enää sitten lähinnä isompia juttuja hankittava kuten sitteri. 


Kirppariostoksiakin tuli tehtyä, sillä löysin vauvalle housuja. Niitä meillä onkin huomattavasti vähemmän verrattuna bodyihin ja myös jumpsuit olisi vielä ostoslistalla. Mutta nyt on ainakin kolmet housut enemmän. 


Voitin hiljattain yhdestä Instagramissa olevasta arvonnasta Punavuoren Peikkoon 50€ lahjakortin, jonka käytin alle kymmenessä minuutissa sen saamisesta. Kyseisen kaupan valikoimassa on niin paljon kaikenlaista joka miellyttää tämän äidin silmää, joten oli helppo tehdä tulevalle vauvalle sieltä muutama hankinta. Ostin aivan ihanan Konges Sløjdin unirievun, sillä jokainen vauva tarvitsee oman unikaverin. Lisäksi valitsin vielä Metsolan harson ja legsut jotka ovat samaa kuosia. Meidän 2v pojalla on samalla kuosilla oleva paita parhaillaan käytössä. Hiiret on niin söpöjä!

Tein myös isommille lapsille hyviä alelöytöjä. Esikoiselle löysin kesäksi yhden Makian t-paidan ja taaperolle nappasin Makian pitkähihaisen, sekä kaksi Leviksen t-paitaa. Tarpeellisia ostoksia joille on jo pian käyttöä.


Pakko myöntää, että yleensä ei ihan näin paljon postissa saavu juttuja tai kaupasta tartu mukaan. Nyt kuitenkin moni hankinta sattui tulemaan sopivaan hintaan vastaan ja lisäksi lahjakortit tuli käytettyä pois. Lisäksi jouduin hankkimaan uuden puhelimen, sillä edellisen akku oli paisunut. Mitä tykkäsitte ja olisiko kiva nähdä jatkossa satunnaisesti myös tälläisiä postauksia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...