Arksien pupuhupparista muodostui huvittava ongelma!

*postaus on toteutettu yhteistyössä Arksien kanssa


Lastenvaatteita on mahdottoman pieniä, suloisia kuoseja, simppeleitä yksivärisiä, hauskoja leikkauksia, vinoja vetoketjuja, eläinaiheisia, monivärisiä ja niin paljon erilaisia. Voiko niistä muodostaa ongelman aikuiselle tai lapselle? Jos voi, minkälaisen?


Itse olen aiemmin lueskellut erilaisia tekstejä, että jotkut ihmiset ovat lastenvaatteiden takia joutuneet jopa rahavaikeuksiin ja maksavat vaatteita osamaksuilla, kalliiden korkojen kera. Tällöin olisi aika pysähtyä ja miettiä, että paljonko se yksi lapsi vaatteita tarvitsee? Yksi lapsi ei tarvitse kolmeakymmentä hupparia tai yli kymmentä paria sopivia kenkiä. Vaatteissa voi ja kannattaakin panostaa laatuun, jolloin ne kestävät pesusta toiseen hyvinä, eikä jatkuvasti tarvitse ostaa uutta samassa koossa.

Entä voiko lapselle muodostua vaatteista jonkinlainen ongelma? Pitäisikö aina saada ainoastaan uudet sukat tai pukea jokaisena päivänä sama huppari? Meillä on kaksi tyttöä, jotka ovat hyvin erilaisia tapauksia. Isommalle on aivan sama onko päällä musta, pinkki vai keltainen paita. Pienempi on sitä mieltä, että ainoastaan tietyt vaatteet pääsisivät päälle. Meidän "ongelma" on tällä hetkellä se, että Vanessa haluaisi pukea ainoastaan yhden ja tietyn hupparin päällensä. Maailmanloppu meinasi syntyä kun ilkeä äiti laittoi lemppari pupuhupparin pyykkikoriin, eikä tietenkään pessyt sitä heti.


Onhan tämä hieman huvittavaa kun vain yksi vaate kelpaisi. Ainakin aamulla saa nopeasti vaatteet puettua, kun sanoo vaan taikasanan "pupuhuppari". Ainakin vaate on päätynyt todelliseen testiin kestävyyden kannalta ja mikähän katastrofi syntyy kun rakas huppari jossain vaiheessa jää pieneksi? En usko, että huppari meidän käytössä hajoaa tai kulu käyttökelvottomaksi, vaikka onkin melko paljon ollut jo tässä kuukauden aikana päällä.

Arksien vaatteet valmistetaan korkealaatuisesta luomupuuvillasta. Puuvilla on GOTS-sertifioitu, joka takaa ekologisen ja eettisen tuotantoprosessin. Vaatteet ovat turvallisia lapsille, sekä allergiaystävällisiä! 


Huppareiden koosta sen verran, että meidän tytöt on hyvin samankokoisia. Pienempi on kuitenkin hieman lyhyempi. Hänet mitattiin kesäkuussa ja oli 97cm, hupparin koko hänellä 104cm ja on oikein hyvä! Isompi mitattiin 5kk sitten ja oli tuolloin n 102cm, hän kuitenkin ottanut pienen kasvuspurtin, sillä osa 104koon vaatteista on melko nafteja. Musta huppari on kokoa 110.


Isommalla tytöllä ei ole yhtä paljon ollut huppari päällä, kuitenkin se on käynyt jo muutaman kerran päiväkodissa ja kotona myös ollut käytössä. Hän ei kuitenkaan ole vielä onnistunut likaamaan sitä, enkä myöskään turhia pesukertoja yleensä huppareiden tai jumpsuittejen kohdalla tee. Jännityksellä odotan, että pysyykö musta myös mustana pesun jälkeen. Ainakin luotto on kova, sillä pinkille ei pesuista huolimatta ole käynyt mitään ja väri on edelleen sama kuin ostaessa, eikä haalistunut.


Saankin antaa jokaiselle pupufanille alennuskoodin, joka on voimassa 19.10.2018 asti! Koodilla: MELISSA saatte alennusta 20% kaikista tuotteista. Kipinkapin ostoksille!
Arksien valikoimasta löytyy myös muuta kuin näitä suloisia pupuhuppareita. Itse meinaan jossain vaiheessa kotiuttaa tulevalle vauvalle jumpsuitin heiltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolme alle kouluikäistä lasta, joilla on omat huoneet

Osa seuraajista on selkeästi pohtinut ja miettinyt, että miksi meidän lapsilla on kaikilla omat huoneet? Voin kertoa, että tähän asiaan on u...