Uudenlaista arkea!

Hellurei taas, ajattelin tulla tänne kertomaan vähän kuulumisia. Minkälaisia juttuja ollaan viimeaikoina tehty tyttöjen kanssa ja millä tavalla meidän arki on muuttunut?


Vielä viikko sitten arkipäivät kuluivat hurjaa vauhtia, T oli töissä ja minä lasten kanssa kotona. Itseasiassa tiistai,keskiviikko ja torstai ovat sellaisia päiviä, että Josefiina on päiväkodissa... Joten olin Vanessan kanssa paljon kaksin. Nyt tilanne on taas jo aivan eri.

Miten tilanne on muuttunut? Sitä moni teistä jo varmasti miettiikin. Sain viimeviikon perjantaina viestin jossa luki "sain fudut". Eka epäilin viestin olevan jokin idioottimainen vitsi, mutta eipä se ollutkaan. Valitettavasti!


Mitä työttömyys tuo? - Ei ainakaan rahaa hirveen paljoa. Ostoslistat pienenee (tulevat uudet lastenvaatteet, kauppareissut, herkut, ns ylimääräiset ostokset). 

Kaikista mukavuuksista en aijo luopua. En oo ennenkään luopunut, vaikka rahasta olisikin ollut tiukkaa. Edelleen meinaan käydä ulkona kahvilassa T:n tai ystävieni kanssa ja edelleen meinaan ostaa lapsilleni vaatteita, mikäli koen sen tarpeelliseksi. Eilen olinkin kangasostoksilla, jotta tytöt saavat ainakin uusia paitoja.


Omaa vaatekaappia myös oon pikkuhiljaa laittanut uusiksi, kohta sen sisältö on aika täydellinen. Muutamat laadukkaammat leggarit, muutamat hooämmän leggarit, farkkuja onlysta ja muutamasta muusta paikkaa, paitoja, toppeja... Uusia alusvaatteita pitäis ostaa jossakin vaiheessa. No kuiteskin, kuulumisia mä tulin tänne kirjoittelemaan!

Josefiina on siis hoidossa 3pv viikossa, me ollaan kolmisin kotona. Itseasiassa tässä vaiheessa kun ollaan molemmat T:n kanssa kotona, olisi toisaalta kiva että molemmat tytötkin olisi kokonaan kotona. Kuitenkin Josefiinalle on erityisen tärkeetä saada kuntouttavaa toimintaa ja siitä syystä viedäänkin sinne päiväkotiin. Onneksi tyttö tykkää olla siellä, mutta yhtälailla tyttö tykkää lähteä kotiinkin sieltä. Tällä viikolla hän on saanut päiväkodissa herkutella isompien lasten tekemillä pullilla ja päässyt myöskin lähimetsään eväsretkelle.


Meillä T on aloittanut uuden harrastuksen, kitaransoiton. Arvatkaapas vaan meinaako välillä mennä hermo kun tuntuu et kuulee jotakin samaa kappaletta päivässä 10000 kertaa - vastaus on kyllä. Kuitenkin haluun tukea murun harrastusta ja tytöt on myös ihan innoissaan kun isi osaa jo vähäsen soittaa. Välillä on siis parempi paeta paikalta vaikkapa kauppaan, jotta jaksaa tsempata toista ja kuunnella taas selitystä, sekä soittelua.


Itse pääsin muuten mukaan myös yhteen kilpailuun! Pyytäisinkin nyt teitä blogin lukijoita äänestämään mua, sekä pyytämään myös teidän läheisiä äänestämään.

 Olisi ihan huippua saada itselle pieni hemmotteluhetki ja päästä avaamaan sekä teille, että muulle kansalle minkälaista elämää meillä eletään. Kaksplussan esittelyyn kirjoitin aika avoimesti siitä mitä olen kokenut ja minkälaisen diagnoosin meidän esikoinen on saanut.  Kaksplussan äidin oma päivä - kilpailu on kyseessä.  Tässä teille suora linkki:
http://www.kaksplus.fi/viihdy/osallistu/aidin-oma-paiva-kisa-aanesta-ansaitsee-voiton/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...