Päivitetty lastenhuone!

Kuten jo aikaisemmin kerroin siitä, että meidän tytöillä on yhteinen huone ja lupasin jakaa kuvia teille. 
Aikaisemmin huonetta käytettiin pääosin leikkeihin, eikä siellä nukuttu kuin harvoin. Nykyään se on täysin tyttöjen käytössä, paitsi vaatekaapeissa on lähes kokonaan kaikkea muuta kuin lastenvaatteita tai -tarvikkeita.


Olen aikaisemminkin tehnyt postauksen, että miltä sama huone näyttää. Sen voitte käydä kurkkaamassa TÄSTÄ. Kuitenkin huoneelle täytyi tehdä muutoksia, jotta sinne saatiin mahtumaan muiden tavaroiden lisäksi molempien lasten sängyt.


Tilasin tytöille uudet sängyt, sillä edellisten kanssa ei olisi tullut a) fiksun näköistä ja b) vieläkin ahtaampi huone. Sänkyihin olisi saatavilla myös yhteenkuuluva sängynaluslaatikko, mutta me ei ostettu sitä vielä. Ajattelin, että se voidaan mahdollisesti tilata myöhemmin. 


Rehellisesti sanottuna haluaisin muuttaa isompaan asuntoon, mutta se pitäisi löytyä ihan nykyisen asunnon viereisistä taloista. Mikäli sopiva löytyy jossain vaiheessa, niin ei muuta kuin kamat kantoon.


Leluja meillä säilytetään pääosin piilossa ja kuitenkin ne ovat helposti lasten saatavilla. Mun vaatekaapin alimmainen hylly on täynnä pehmoleluja, sillä huoneessa ei ole fiksua kohtaa niille. Tytöt osaa kaapistakin ne kaivaa leikkeihin halutessaan. Lisäksi tyttöjen vaaleanpunaisen hyllyn kolot ovat täynnä laatikoita, jotka on helppo ottaa esille ja laittaa leikkien jälkeen takaisin.

Nyt meidän lastenhuoneeseen ei ole tulossa isompia muutoksia ennen kuin löydetään isompi asunto. Kuitenkaan muuttamisella ei ole mikään kiire, sillä tässäkin mahdutaan asumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Polikliininen synnytys

Haluaisin kokea polikliinisen synnytyksen tällä kerralla. Viimeksi se oli myös kirjattuna toiveisiini, mutta tuolloin pojan painon vuoksi jo...