Kuinka usein...?

Nyt on blogeissa kiertänyt haaste, jossa kysytään kuinka usein? Kuinka usein sheivaat, valehtelet tai vaikkapa siivoat jääkaapin? Nyt minä vastaan näihin polttaviin kysymyksiin! Eli kuinka usein..

Vaihdat lakanat? Viikon tai kahden välein. Aina ei jaksais vaihtaa lakanoita, joten venähtää tuonne pariin viikkoon helposti. Lasten lakanat vaihtuu useammin kuin omat.

Vaihdat pyyhkeet? Kylpypyyhkeet kerran-kaksi viikossa. Käsipyyhkeet vaihtelevin väliajoin. Vähintään kerran viikossa.

Soitat isälle/äidille? Päivittäin viestittelen äidin kanssa, mutta soitan ehkä kerran-kaksi viikossa.

Näet vanhempiasi? Äitiä viikoittain. Isää harvemmin :) 

Käyt leffassa? Vaihtelevasti. 2018 vuonna kävin jopa kahdesti ja nyt kuluneen vuoden aikana en ole käynyt kertaakaan. 

Föönaat hiukset? En ikinä. En edes omista kyseistä laitetta!

Putsaat lattiakaivot? Tätäkään en ole vielä ikinä tehnyt. Taloudessa asuva mies saa hoitaa sen ällötyksen. Jos ei olis miestä, niin soittaisin säännöllisin väliajoin oman isän kylään.

Käyt metsässä? Lähimetsässä varmaankin vähintään viikottain. Meidän kotiovesta on vain parisataa metriä metsään.

Käyt suihkussa? Yleensä jokatoinen ilta, hellepäivinä pakko käydä päivittäin tai jos on tehny jotakin hyvin hikistä puuhaa.

Sanot läheisille, että rakastat heitä? Lapsille päivittäin.

Tarkistat kuivakaapin sisällön? Joskus harvoin, yleensä kaikki loppuu säännöllisin väliajoin ja sit ostetaan uutta

Luuttuat lattiat? En oo viel ikinä pessy lattioita. Imurointi riittää. Jos joku lapsista yrjöö lattialle ni sit se kohta putsataan. 

Peset vessan? Tämäkään ei kuulu mun tehtäviin, eli mies hoitaa.

Puhdistat liesituulettimen? Ihan liian harvoin tämäkin homma tulee tehtyä. 


Syöt noutoruokaa? Aina silloin kun tekee mieli, eikä jaksa kokata. Välillä useammin ja välillä harvemmin. Joka kuukaus kuitenkin vähintään kerran. 

Valehtelet? Pyrin välttämään valehtelua, joskus pieniä valkosia valheita saattaa lipsahdella.

Riitelet suhteessa? Satunnaisesti 
Sheivaat? Tarpeen mukaan, tähän ei oo mitään kiveen kirjoitettua säännöllistä vastausta.

Vaihdat hammasharjan? Yritän muistaa kerran kuussa, joskus unohtuu ja sit huomaa saman harjan olleen ällöttävän kauan käytössä. 

Käyt kirjastossa? En muista millon viimeks oon käynyt. Ehkä peruskoulussa?

Peset peitot ja tyynyt? En oo pessy viel ikinä meidän aikuisten. Lasten on välillä ollut pakko. Ostan joka vuos uudet tyynyt, joten en koe tarpeelliseks pestä niitä. 

Syöt herkkuja? Jokaisena päivänä jotakin. Jäätelön, keksiä, pullaa, namia tms. Viimeaikoina on mennyt paljon mehuja. Näihin liittyen onkin arvonta menossa instan puolella! 

Soitat anopille? En oo vielä ikinä soittanu.

Peset rintsikat? Aina vaihdan kun käyn suihkussa, eli 2vrk välein. 

Leivot? Suunnilleen kerran viikossa. Välillä kuitenkaan en jaksa.

Siivoat jääkaapin? Käyn jääkaapin läpi kuukausittain, jolloin pahimmat liat tulee putsattua. Joka kuukaus ei tule pestyä jääkaapin hyllyjä. 

Sulatat pakastimen? Kerran vuodessa, talvella. 

Käyt puntarilla? Satunnaisesti. Sillon siis kun toivon, että se näyttäis vähemmän.

Komennat miestäsi? Hyvinkin usein jos ei kuuntele muuten.


Syöt irtokarkkeja? Aina kun tekee mieli, eli liian usein. 

Vierailet isovanhempiesi luona? He vierailevat yleensä meillä. Ehkä kerran vuodessa tulee käytyä isovanhempien luona, jos silloinkaan. 

Peset pyykkiä? Päivittäin. Meillä tulee ihan mielettömän paljon pyykkiä!

Imuroit kotisi? Yleensä imuri on päällä 2-3kertaa viikossa. Pitäs oikeesti imuroida päivittäin, ettei olis yhtään pölyä tms nurkissa.

Perheessä kinataan vaatetuksesta? Lasten kanssa satunnaisesti, kun ei haluta pukea säähän sopivia vaatteita. 

Käyt hammaslääkärissä? Vain äärimmäisessä hätätilanteessa. Mulla on hyvin vahva hammaslääkärikammo. Hammaslääkärissä käyminen on ehkä sata kertaa hirveempää kun synnyttäminen!

Käyt kaupassa? Usein päivittäin hakemassa jotakin pientä, kuten maitoa tai leipää. Yleensä pyrin ostamaan useamman päivän ruuat kuitenkin kerrallaan. 

Peset ikkunat? Ei kuulu lempihommiin. Toki, ikkunoiden peseminen ei oo välttämätöntä. 6v aikana ikkunat on pesty kerran. 

Vaihdat sukat? Joka päivä, joskus meen samoilla jopa kaks päivää.

Olet eri mieltä miehen kanssa? Jatkuvasti, mutta sen kanssa on opittu elämään. On meillä myös paljon yhteisiä ajatuksia ja mielipiteitä. 

Ostat uusia vaatteita? Lapsille tarpeen mukaan ja itselleni myös vain silloin kun oikeasti on tarve. Kuukausittain tulee ostettua jotakin. 

Siivoat? Joka päivä vähintään keräilen leluja ja roskia lapsien jäljiltä. Tiskikone pyörii myös päivittäin ja pyykkikone lähes jokaisena päivänä myös. Eli jatkuvasti! 

Tarkistat toimiiko palovaroitin? Meidän palovarotin ilmoittaa jos patterit on lopussa. Jos virtaa löytyy ja toimii, on valomerkki. En ikinä testaile sitä huvikseen. 

Peset autosi? Enpä nyt omista. Joten ei tarvi siitä murehtia. Mut jos olis auto, niin en ainakaan liian usein kun heti olis uudestaan likanen.

Käyt läpi vaatekaapit ja muut kaapit? Lasten vaatekaapit usein. Oman vaatekaapin harvoin. Muut silloin kun jaksan. 

Siivoat lääkekaapin? Kerran/kaks vuodessa käyn sen läpi. 

Puhdistat hiukset harjasta? Tää on oikeesti aika huvittava kysymys. Oon aina ollu tosi huono ottaa hiukset harjasta pois. Yleensä huomaan vaan että ne on hävinny siitä, eli tämänkin asian hoitaa joku muu aina ennen mua.

Ottakaa haaste vastaan ja täyttäkää kysely omaan blogiin! Jos tuli mieleen jotain kysymyksiä mulle lisää, niin jättäkää kommenttia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiperheen simppelit arkiruuat!

Viimeaikoina monet on laittaneet instagramin puolella mulle viestejä ruokaan liittyen. On pyydetty reseptejä ja on kehuttu, että näyttää her...