Kuinka 1v kuvaus onnistui itkevän lapsen kanssa?

Viime lauantaina suuntasin aamulla Leonin kanssa 1v valokuvaukseen. Hänen kanssa kuvaus meni aivan toisella kaavalla, verrattuna aikanaan olleisiin tyttöjen 1v kuvauksiin.


Jokaisen lapsen kohdalla olen halunnut käydä studiossa ottamassa 1v valokuvat, joista sitten on teetetty olohuoneen seinälle isot taulut. Itselläni on ollut vaatimuksena, että saan kuvaajalta täysresoluutioisena kaikki onnistuneet kuvat ja voin sitten itse teettää niitä esimerkiksi Ifolorilta. Toinen vaatimus oli, että en halunnut valkoista taustaa ja siksi päädyimme menemään Espooseen Jyri Laitisen studiolle kuvattavaksi. Bongasin hänet netistä ja studio olikin kivan tilava ja oli useampia vaihtoehtoja taustojen suhteen. Useimmilla kuvaajilla tuntuu nykyään olevan vain valkoinen tausta ja se on mielestäni tosi tylsä. 


Valokuvaus ei alkanut ollenkaan lupaavasti. Haluatteko arvata mitä tapahtui jokaisella kerralla, kun salamavalot räpsähtivät? No poikahan päätti alkaa itkemään. En tiedä mistä tällä kertaa itku johtui, sillä olemme paristi  käyneet aikaisemmin toisella kuvaajalla Leonin kanssa ja silloin näin ei ole tapahtunut. Poika oli päättänyt, että hän haluaa vain roikkua minussa kiinni ja samalla sitten saatiin nappastua myös jonkinlainen imetyskuva. 


Lopulta kun aikaa oli mennyt lähemmäs tunti, hän alkoi lämpenemään ja kuvaus sujui oikein mallikkaasti. Saatiin supersöpöjä 1v kuvia ihan huikeen monta ja nyt on valinnanvaikeus mistä kuvasta teetämme taulun! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lapsiperheen simppelit arkiruuat!

Viimeaikoina monet on laittaneet instagramin puolella mulle viestejä ruokaan liittyen. On pyydetty reseptejä ja on kehuttu, että näyttää her...