Piparinkoristelua ja lahjatoiveet


Piparintuoksua ja joulun odottelua. Eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi päätettiin koristella pipareita. Josefiina ei asiasta oikein innostunut, mutta pipareiden maistelu olikin lempipuuhaa. Tytön mielipide oli siis, että vanhemmat koristelee ja hän syö pois. On se aina yhtä mukavaa touhua, vähän sokerikuorrutetta ja hopeahelmiä, tai muita kivoja koristeita.


Kurkataanpa vielä meidän tytön joululahjatoiveita. Josefiinalla EI ole vielä yhtään osaa Brion junarataa, joten ajateltiin että olisi kiva jos hän saisi sellaista. Junarataa voisi myöhemmin laajentaa monilla erilaisilla paloilla ja siitä olisi iloa moneksi vuodeksi. Olemme myös toivoneet lapselle 86cm vaatteita, sillä niitä ei vielä oikein ole kuin muutamia ja seuraavaksi siirrytäänkin jo sen kokoisiin. 


Itse olemme tilanneetkin netistä neidille lahjaksi Minni Hiiri-pehmolelun, sillä tyttö rakastaa kaikkea isoa ja pehmeätä. ei ole siis kaikkein pienin pehmolelu, mutta ei isoin mahdollinenkaan. Lisäksi selkeä lahjatoive oli babybjörnin potta, jonka äitini lupasi ajat sitten jo ostaa joululahjaksi. Sen kävinkin itse noutamassa liikkeestä ja äitini maksoi sen. Pottaa en jaksanut alkaa edes paketoimaan, joten se löytyykin jo meidän kylpyhuoneesta. Josefiina ei oikein pottailusta vain innostunut, ainakaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...