Leikkihuone

Uusi asunto ja uudenlaiset huoneet. Aloitetaan siis asuntopostaukset jälleen huone kerrallaan. Ihan ensimmäisenä valmiina ja siistinä on Josefiinan leikkihuone. Meillä kun nukutaan koko perhe samassa huoneessa ja osa yöstä joka ikinen yö perhepedissä, niin siksi on tälläinen leikkihuone. Josefiina rakastaa viettää aikaa siellä - omien rakkaiden lelujen kanssa.


Uusia hankintojamme ovat huoneessa oleva malm-lipasto, leikkiteltta sekä leikkikeittiö. Teltta oli heräteostos Ikeasta, eikä se ollut edes kallis! Josefiina viettää siellä aikaa jokaisena päivänä - pehmolelujensa kanssa. Joskus telttaan on myös äärettömän kiva jemmata lelujen alle esimerkiksi tutti. Lipaston sisällä on säilytyksessä iso kasa harsoja, Vanessan vaatteita ja tyttöjen lakanoita. Lipaston päällä ei turhan paljoa tavaraa oo, sillä ne olisivat pienessä hetkessä kaikki pitkin huonetta, joten yksinkertaisuus kunniaan. Seinää koristaa kuvassa näkyvä Josefiinan kuva joka on otettu aikalailla tasan vuosi sitten. 


Leikkikeittiö saatiin tänään ja se on kanssa yksi suosikeista! Tyttö räpelsi sitä pitkään innoissaan, availi luukkuja ja laittoi leikkiruokia sinne piiloon. Keittiön muovisen tiskialtaan saa myös irroitettua - se on kivaa! Meidän tytöllä on ainakin lelujen suhteen valinnanvaraa - ehkä liikaakin! Pehmoleluja säilytetään Ikean tuollaisissa kätevissä "tynnyreissä" joista lapsi saa itse otettua helposti ne pois ja vanhempien on helppo kerätä ne äkkiä takaisin sinne. Ikeasta on ostettu myös kuvassa näkyvä valkoinen kori jossa on erilaisia leluja.


Meiltä löytyy myös edelleen se sama vanha tuttu Kallax-hylly. Josta löytyy erilaisia Josefiinan juttuja, jotka joutuu jo muutaman kuukauden päästä jakamaan Vanessan kanssa. Erilaisia leluja - nukkeja, brion junarataa, muoviruokia, muoviastioita, megablokseja yms. Ostettiin myös yksi valkoinen kaappi tuohon hyllykköön, sillä kirjat olivat vaarassa tuhoutua. Kaappi johon kiinnitettiin lapsilukko ja nyt ovat ihanat muumikirjat, nallepuh- satukirjat ja muut arvokkaimmat tarinat varmassa jemmassa, ettei pikkutuholainen saa rikottua niitä. Josefiina tykkää myös kuunnella musiikkia, joten huoneesta löytyy suloinen Hello Kitty- radio, jonka sisältä löytyy vaihtelevasti erilaisia cd-levyjä joissa on lastenlauluja. 


Ovelta katsottuna huone näyttää siis tältä - siivottuna. Aikaa ei tarvitse kulua kuin 10min ja huoneessa vallitsee jäätävä kaaos! Leluja pitkin poikin huonetta ja tietenkin niitä pitää myös raahata olohuoneeseen ja vaikkapa kylpyhuoneeseenkin. Meillä on opittu hieno taito - ovien avaus. Tavarat voivat siis löytyä aivan vääristä paikoista, mutta sehän on vain osa lapsiperheen arkea. Lopuksi vielä kurkkaus teltan sisälle. 


Nyt tämä äiti painuu nauttimaan omista yöunista, omaan sänkyyn ja lämpöisen peiton alle. Vieressä tuhisee ihan kohta 4kk täyttävä pikkuneiti ja isompi tyttö krohisee nuhaisena omassa pinnasängyssään varmaan taas vain parisen tuntia, jonka jälkeen vaatii päästä äidin ja isin väliin. Palailen taas tänne blogin puolelle kun aikaa on ja jotain kivoja kuulumisia. Ehkä huomenna, ehkä viikon päästä - sitä ei moni tiedä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...