Mitä meidän vauva tarvitsee?

Ennestään kaksi tyttöä, joista pienempikin on pian jo kolmevuotias. Arvatkaapa vaan oonko säästänyt oikeastaan mitään tyttöjen vanhoja vaatteita? Suurimman osan oon myynyt eteenpäin ja ihan muutaman jutun säästänyt. Nyt siis tämän kolmannen vauvan kohdalla pääsee valikoimaan esimerkiksi uuden sitterin, uuden hoitoalustan, sekä läjän ihania vaatteita.


Vaikka olisinkin säästänyt tyttöjen vanhoja vaatteita, kaikki pinkit ja röyhelöt niin eipä ne nyt käyttöön pääsisi. Meille nimittäin lupailtiin torstaina rakenneultrassa poikaa! 
Kätilön mukaan täysin selvä tapaus, joten pääsen ostamaan vaaleansinistä ja poikamaisia kuoseja. Ihana kahden tytön jälkeen saada vielä poika täydentämään meidän perhettä.


Jotenkin unohtunut myös, että kuinka paljon vauva tarvitsee vaatteita ja mitä kaikkea muuta tarpeellista täytyy muistaa hankkia pientä varten.
Olen kiikuttanut aiemmin äidilleni muutaman metrin kangasta, josta hän saa ommella minivaatteita ja mahdollisesti tytöille myös jotakin. Lisäksi pieni läjä on jo hankittuna bodyja, housuja ja jumpsuitteja. Rakenneultran jälkeen olisi tehnyt mieli mennä suoraan shoppailemaan kaikkea ihanaa, mutta päädyin vain hakemaan yhden vaaleansinisen bodyn stockalta. 


Lisäksi mun mieleen tuli paljon ideoita liittyen esimerkiksi ristiäisiin. 
Poikavauvaahan ei ole soveliasta pitää kastemekossa koko juhlaa, joten erilliset juhlavaatteet täytynee hankkia. Jos jollain on vinkata jotakin hyviä vinkkejä liittyen poikavauvan hoitoon tai vaatetukseen niin saa heittää kommenttia! :) 


2 kommenttia:

  1. Onko teillä vaunut jo valmiina vai pitääkö hankkia vauvaa varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on edelleen tuplat, joihin saa vauvan ja toisen tytöistä tarvittaessa. Lisäks löytyy emmaljungat + brion rattaat, joten eiköhän näillä pärjätä :) mieli kyllä tekis saada jotkut uudet, muttamutta... :D

      Poista

Kolme alle kouluikäistä lasta, joilla on omat huoneet

Osa seuraajista on selkeästi pohtinut ja miettinyt, että miksi meidän lapsilla on kaikilla omat huoneet? Voin kertoa, että tähän asiaan on u...