Kurkkaus tyttöjen huoneeseen

Tervetuloa kurkkimaan meidän tyyppejen huonetta!


Oon paristi aikaisemminkin tehnyt postauksen liittyen huoneeseen, jossa meidän tyypit viettää pääosin aikaansa. Ensimmäisen kerran esittelin huoneen jo esikoisen ollessa hyvin pieni, mutta nyt esittelen kuvien muodossa meidän tyttöjen huoneen tämänhetkisen tilanteen.


Muutamia pikkujuttuja tulee vielä lisättyä, kuten seinälle hylly. Täytyisi ensin vain päättää varmaksi minkä haluan ja ostaa se.


Useita kertoja joku on kysynyt, että mistä matto on ostettu. Muumimatto on kulkenut meillä asunnosta toiseen ja on ostettu jo esikoisen ollessa alle vuoden vanha. Tällöin oli vielä Anttilat pystyssä ja heräteostoksena nappasin sen mukaan. Edelleenkin se on mun mielestä aivan kivannäköinen.


Omasta mielestä lastenhuoneessa pitää olla värejä jonkin verran, mutta kaikki sateenkaaren värit olisi vähän kuitenkin liikaa. Lisäksi selkeät paikat eri leluille on hyvä olla, jolloin lapsi itse osaa siivota leikit myös pois. Mitä mieltä te ootte?


Kuvassa näkyvä punainen hiiren kuvalla varustettu pöytä on mun tekemä. Peruskoulussa tuli väsättyä tuollainen ja nyt se on ollut meidän tytöillä käytössä jo vuosia. Hyvin kestävä on, kun sen avulla on jopa verhoja ripusteltu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...