Kiireellisen arjen pelastus: Autopesu näppärästi kauppareissun aikana.

Kaupallinen yhteistyö Pesulasi kanssa.

Monista syistä johtuen hankimme hiljattain oman auton helpottamaan haasteellista ja kiireistä arkea. Lyhyesti kerrottuna: Esikoisen kanssa on monenlaisia tapaamisia ja paljon pakollisia asioita, joita täytyy hoitaa. Hänen kanssaan liikkuminen myös on aina melko mielenkiintoista, joten pitkän pohtimisen jälkeen teimme ratkaisun ja hankimme auton. Jo hyvin nopeasti ensimmäinen autopesu tuli ajankohtaiseksi ja samalla laitettiin vahaa pintaan. Täytyyhän uudesta autosta pitää myös huolta!

Miksi tulisi valita juuri Pesulasi? 
Vantaan Koivukylässä sijaitsevan K-citymarketin yhteydessä toimiva Pesulasi on näin lapsiperheellisenä todella kätevä vaihtoehto. Samaan aikaan kun omaa autoa puunataan kuntoon voi itse tehdä vaikkapa viikon ruokaostokset ja tarvittaessa käydä apteekissa hakemassa esikoisen lääkkeitä tai sitten voi käydä vaikkapa pizzalla. Jos ulkona on hieno sää, niin voi mennä vieressä olevaan leikkipuistoon lasten kanssa ulkoilemaan ja hakea auton kun homma on valmis. Tällöin itse välttyy turhalta odottelulta ja pystyy hyödyntämään kaiken ajan. Sanoisin, että todella kätevää. Kiire ei ole syy laiminlyödä auton puhtautta, kun on olemassa aikaa säästävä vaihtoehto. Välillä ainakin itsestäni tuntuu, että tunnit loppuvat päivistä kesken ja tämä on oiva tapa säästää aikaa. 

Automme pestiin ja kovavahattiin. Palvelu oli ammattitaitoista, ystävällistä ja valmista tuli jopa luvattua nopeammin. Pesulasi palvelee kahdessa eri toimipisteessä, Vantaalla ja Keravalla. Sieltä löytyy monenlaisia pesuvaihtoehtoja, vahauksia ja esimerkiksi rengaspalveluita. Itse haluan käyttää auton mielummin pesulassa, jossa ihmiset tekevät työn. Rehellisesti sanottuna minua ei oikein houkuttele ajatus konepesusta, joista olenkin kuullut monenlaisia huonoja kokemuksia. Me tulemme jatkossa hyödyntämään Pesulasin palveluita aina tarpeen mukaan. 

Vinkkaan vielä loppuun, että instagramin puolella on nyt arvonta. Voit voittaa auton teho kesäpesun Pesulasissa, arvoltaan 30€! Klikkaa tästä päästäksesi arvontaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taaperon vaatekaapissa laatu korvaa määrän

Ajattelin toteuttaa nyt vihdoin yhden toivepostauksen. Monesti saan viestejä joissa pyydetään, että voisinko esitellä lasten vaatekaappejen ...