Kohti Joulua: Joululahjatärppejä ja herkkuja!

Kohti joulua" on Kaksplussan blogiverkostolaisten oma joulukalenteri, jonka matkassa pääset jouluiseen tunnelmaan. Bloggaajat ovat mukana joulun odotuksessa ja julkaisevat jouluaiheisia postauksia vaihtelevilla aiheilla jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti. Laita tonttulakki päähän, ota kuppi kuumaa glögiä ja inspiroidu siitä miten valmistella joulua yhdessä lapsen kanssa tai löydä ideoita omaperäisiin itsetehtyihin lahjoihin.  

Eilen Kohti joulua-postauksen kirjoitti Minna. Hänellä olikin aivan ihana ohje! Käykäähän kurkkaamassa kuinka syntyy upeat Piparkakku Cupcaket.

Joulukuu ja päivät kuluu hurjan äkkiä. Nyt ollaankin jo kuun puolessa välissä, eikä jouluaattokaan ole enään monen yön päässä. 

Itse ajattelinkin kirjoittaa mattimyöhäisille muutamia joululahjaideoita, sekä mitä meillä lapset on toivoneet. Ainiin ja tietenkin kertoa hieman meidän perheen jouluherkutteluista.


Monissa perheissä on tapana väsätä mitä erikoisempia jouluherkkuja. Meidän perheessä on tasan kerran leivottu itse pipareita ja tuli todettua, että kaupasta ostetut on parempia ja helpompia. Olen siis aivan toivoton leipuri! Meillä ei tehdä taatelikakkuja, eikä paisteta edes kinkkua. Ei, vaikka kuinka rakastan joulua.

Jouluaattona päästään äidin valmistamien herkkuruokien kimppuun ja se saa riittää. Muuten meillä syödään valmispipareita ja kerran tehdään joulutorttuja. Mielestäni myös glögi kuuluu joulunaikaan, mutta nyt en vielä ole juonut ollenkaan glögiä.


Joululahjoista haluan myös kirjoittaa muutaman sanasen. Meillä oli tälle joululle hyvinkin helpot lahjatoiveet. 

Tytöt rakastaa rakennella, joten toivottiin ainoastaan lisää Duplo-palikoita ja Brion junaratajuttuja. Sen verran tiedän, että jouluna tuleekin paljon edellämainittuja. Ei niitä voi olla liikaa, eihän? Lisäksi Vanessa rakastaa teletappeja, sekä nukkeja. "Vauva"

Itselläni näin aikuisena ei ole minkäänlaisia lahjatoiveita. Ainoa toive on, että saataisiin viettää joulu terveenä läheisten kanssa. Viime jouluna meillä nimittäin sairastettiin. Lisäksi pari muuta toivetta olisi liittyen tulevaisuuteen, mutta niitä en joululahjaksi voi pyytää.


Meillä odotellaankin jo innoissaan joulua, johon on enään hyvin lyhyt aika! Ollaanhan sitä saatu hieman lumisista ilmoistakin nauttia.

Mitä kaikkea teidän lukijoiden lapset on toivoneet joululahjaksi?

Huomenna joulukalenteripostauksen teille kirjoittaa Heidi, blogista Yksinhuoltaja äidiksi. Hän kertookin jotain leipomisen saloja lukijoille! 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, tästä on hyvä mennä kohti joulua. Meidän lapset toivoivat Marcus & Martinus-tavaraa, heppoja, futiskortteja ja sen sellaista - tosi kivat ja täsmälliset lahjatoiveet joista osa oli helppo toteuttaa :)

    Ja toivotaan oikein kovasti että teidän perhe saisi viettää joulun terveenä ♥

    VastaaPoista
  2. Meillä 4v on toivonut erilaisia soittimia ja lautapelejä. Nukentarvikkeet ja lääkärintarvikkeet on myös edelleen suosiossa. Pienemmälle ei olla toivottu juuri mitään, koska tammikuussa on 1v synttärit. Jotkut käytönnölliset lahjat ovat aina tarpeen :D

    VastaaPoista

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...