Suomen suurin sisähuvipuisto!

Messukeskukseen aukesi Suomen Suurin sisähuvipuisto! Voin suositella sitä kaikille lapsille, sekä lapsenmielisille. Meidän perhe kävi jo aikaisemmin testaamassa sieltä löytyvät pomppulinnat, sekä niiden liukumäet - erilaisia autoja ja pallomerta unohtamatta.


Tosiaan, kuten sanoinkin jo: me käytiin aikaisemmin kutsuvierastapahtumassa ja pääsimme kaikessa rauhassa tutkiskelemaan ja testaamaan paikkoja. Hyvä niin, sillä meidän lapset olivat ainakin todella hämmästyneitä kaikesta mitä ympärillä oli. Hirveässä ihmistungoksessa meidän tytöt olisivat vielä jännittäneet varmasti liikaa. 


Perheen pienimmät ei maksa mitään, sillä alle 2v ikäiset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi sisälle. 


Messukeskuksessa on paljon kaikenlaista kivaa. Löytyy muuten todella iso pomppulinnataivas - jos siis rakastaa pomppimista! Perheen pienimmille on oma taaperopuoli, sekä aikuisille löytyy vaikkapa sumopainia tai kuplafutista! 


Monilla varmasti on juuri nyt joululoma koulusta tai päiväkodista, joten tässä yhdelle lomapäivälle erittäin mukavaa tekemistä. Koko perheen kera hyppimään, pomppimaan ja nauttimaan yhteisestä ajasta! Eli menkää ihmeessä käymään, mutta pitäkää kiirettä. Suomen suurin sisähuvipuisto on auki vain 7.1.2018 asti!


Lopuksi vielä kiinnostuneille lippuhinnoista tietoa, nämä löytyy myös messukeskuksen omilta sivuilta!
2–17-vuotiaat:  15 euroa (alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa, joka on vähintään 15-vuotias)
Yli 17-vuotiaat: 7 euroa
Perhelippu: 40 euroa (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta)


2 kommenttia:

  1. Me ei valitettavasti päästy tutustumispäivänä paikalle. Huomenna mennään testaamaan sisähuvipuisto. Toivottavasti ei ole hirveästi ruuhkaa.

    VastaaPoista
  2. näyttääpäs kivalta tuo paikka. Meidänkin poitsu varmasti tykkäis tollaisesta. Jäin seuraajaksi myös blogiisi.

    https://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...