10 kysymystä ja vastausta!

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa postauksen, joka painottuu itseeni. Perinteisesti 10 erilaista kysymystä, joihin vastaan joko pitkästä tai lyhyesti. Jos lukijoille tulee mieleen jotakin kysyttävää, heittäkää kysymyksenne kommenttiboksiin ja saatte vastauksen. Noniin, aloitetaan!

1. Mitä ajatuksia tulevaisuus herättää?
- Niin, se tulevaisuus.. Ensin pitäis varmaan keksiä mitäkö haluan tulevaisuudessa tehdä? Olen ollut kotona viimeiset neljä vuotta, joka on todella pitkä aika! Ajatus opiskeluista ei innosta, eikä perinteinen duunikaan. En nää itseäni esimerkiksi kaupan kassalla, enkä hoitamassa kiljuvia lapsia päiväkodissa. Enkä varsinkaan halua työskennellä vanhainkodissa, saatika jynssätä kusisia ostareiden vessoja tai likasia rappukäytäviä. Toki kaikki edellämainitsemani ovat tärkeitä ammatteja ja niitä tarvitaan, mutta ei ole mua varten.
Kokkikoulua kävin hetken aikanaan ja totesin, ettei se ole mun juttu. Mun tulevaisuuden haaveet on aika haasteellisia toteuttaa. Voisin nippanappa toimia vaikka radiojuontajana tai jos ryhdyn vaikka paparazziks ja eläisin sillä?

2. Lempiruokani? Lempiherkkuni?
- Tää on oikeesti aika paha kysymys. Mulla ei ole mitään tiettyä lempiruokaa, koska mä yksinkertaisesti vain rakastan monia ruokia ja herkkuja. Yks aika vahva lemppari kuitenkin on pottumuusi, lihapullat/-pihvit/mureke ja siihen hyvä pippurisoosi. Kanasalaatti on myös älyttömän hyvää. Riippuu päivästä mitä tekee mieli syödä.
Lempiherkukseni voin luokitella kaikki karkit. Niin paljon en piittaa jäätelöistä, sipseistä tai poppareista.


3. Mitkä arkiset asiat raivostuttavat?
- Siivoaminen, sotku, lelukaaos, pyykkipino... Kaikki siivoamiseen liittyminen on syvältä pers***tä. Voisin alipalkata jonkun siivousorjan meille, vapaaehtosia?

4. Mitä arvostan eniten ystävässä?
- Oon tästä joskus aiemmin maininnut jossakin. Kavereita voi olla paljon, eikä heidän kanssaan ikinä muodostu samanlaista suhdetta. Ystävyys on jotakin suurempaa. Itse arvostan ystävässä rehellisyyttä ja avoimuutta. Kun tietää, että toiseen voi täysin luottaa ja uskaltaa kertoa jopa vaikeistakin asioista. Ystävän tuki on korvaamatonta. Jokaisella pitäisi olla ainakin yksi ystävä, jolle voisi soittaa vaikka keskellä yötä. Ihminen joka pysyy tärkeänä, vaikka asuisi toisella puolen maapalloa.

5. Minkälaista musiikkia kuuntelen?
- Ei oo mitään tiettyä musiikkityyliä jota kuuntelisin. Lähes kaikki menee. Klassista toki en kuuntele, enkä örinämusasta piittaa. Loput sit meneekin. Mun soittolistalta löytyy monia artisteja Neljänsuorasta, Antti Tuiskuun.6. Leffailta, baarireissu vai illallinen ravintolassa ja pitkät yöunet?
- Kaikki olis tietty houkuttelevia vaihtoehtoja. Leffaillan skippaisin, koska lapsivapaan illan/yön voi käyttää paljon paremmin. Leffateatteriin voi mennä päivälläkin. Todennäköisesti vanhan kaavan mukaan menisin, eli ensin syömään ravintolaan ja sen jälkeen baariin juhlimaan. Yöunet jäisi lyhkäsiksi, mutta ainakin olisi käyttänyt lapsivapaan hauskasti.

7. Olenko aamuihminen?
- Kuten jotkut on varmasti huomanneet mun instastorysta, niin en todella ole aamuihminen. En ikinä ole ollut, enkä ikinä tule olemaan. Mikäli lapsi pomppaa kuudelta sängyssä iloisena seisomaan, vedän vaan peiton päänyli ja yritän jatkaa unta. Edellämainitsemani usein toimii ja lapsikin jatkaa unia! Usein kuitenkin meillä herätään klo 7:00 tai vähän jälkeen. Jos mulla on mahdollisuus niin jään makoilemaan sänkyyn. Meillä tytöt osaa laittaa telkkarin päälle ja katsovat aamulla herätessään piirrettyjä, jonka jälkeen vasta syödään aamiainen.8. Mitä ostan jokaisella kauppareissulla?
- Maitoa, sitä kuluu meillä paljon jostain syystä. Itse en lähes ollenkaan juo edes sitä. Toinen asia on Jim-patukka (välillä lapselle ja välillä itselle).

9. Lempivaatteeni?
- Kotona voisin aina vaan pitää niitä maailman rumimpia ja mukavimpia lököhousuja. Oikeesti, kun ei tarvii olla ihmisten ilmoilla niin parhainta on ottaa rennosti. Kauppareissuille jne yleensä vaihdan farkut jalkaan, mutta välillä silloinkin collegepöksyt vie voiton.

10. Miten haluaisin miehen yllättävän minut, jos saisin valita?
- Hän olisi järjestänyt lapsille hoitopaikan minulta salaa, jonka jälkeen tekis mulle hyvää ruokaa, kokovartalohieronta, saunomista, yhdessä lähekkäin leffaa ja herkkuja. Vois olla aika mukava parisuhteen piristysruiske!

3 kommenttia:

  1. Mä tunnen ton sun siivoamistuskan. Hyvin vahvasti! Sitte ku joskus oon vakiduunissa ni todellakin meillä tulee käymään siivooja vähintää kerran kuussa! 😄

    VastaaPoista
  2. Meki tarvitaan siivooja! Ollaan kyllä ahkeria siivoajia mutta ärsyttää kun 5minuutin päästä on taas kaaos :D

    VastaaPoista

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...