Takaisin omaan sänkyyn

Laiska,laiska ja laiska.. Ollaan menty meidän arkea meidän helpoilla ja tutuilla tavoilla. Osasyy siihen oma laiskuus, mutta myös yöherätykset. Vanessa herää edelleen öisin jokusen kerran, joten en ole halunnut heräillä yhtään ylimääräistä kertaa.

Tänään, ihan puolen tunnin päästä olisi tarkoitus aloittaa operaatio nimeltä: lapsi takaisin omaan sänkyyn. Kuten olen aiemmin maininnut täällä blogissa, niin Josefiina on pidemmän aikaa nukkunut sohvalla. Useimmiten kokonaisia öitä, mutta joskus heräten aamuyöllä ja kömpien makuuhuoneeseen.


Tänään laitoin lakanat Josefiinan omaan sänkyyn suunnilleen vuoden tauon jälkeen. Hieman kauhulla odotan, että nukkuuko meillä kukaan seuraavana yönä? Ajattelin pääosin antaa T:lle ilon ja kunnian muistuttaa lasta oman sängyn olemassaolosta.

Tänne saa siis toivottaa tsemppiä ja toivoa, että tyttö alkaisi helposti nukkumaan omassa sängyssä.


Huomenna olis tarkotus käydä ostamassa Josefiinalle uusi yöpuku, jonka hän saa valita. Taidan arvata, että autot-pyjama varmaan meille kotiutuukin sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äidin silmät kostuivat päiväkodin työntekijän antamasta kortista

Tänään oli tälle äidille hyvin vaikea aamu viedä tytöt päiväkotiin. Itku meinas päästä jo heti päiväkodin pihalla jutellessa meidän esikoise...