Bloggaajien vapaailta!


*Kaupallinen yhteistyö

Kesäkuun puolessa välissä oli järjestetty Kaksplussan verkostobloggaajien kesäpartyt, joissa oli yhteensä 24 osallistujaa. Itse olin ensimmäistä kertaa mukana ja pääsin tutustumaan muihin verkostolaisiin livenä. Täytyy sanoa, että oli kyllä kivasti toteutettu tapahtuma kokonaisuutena.


Meille oli varattuna Vallilassa sijaitsevan Escape Game Overin tiloista kokoustila, jossa vietettiin aikaa. Game Over on Helsingin Vallilassa vuosi sitten avattu korkeatasoinen pakohuonepelikeskus, jossa pääsee pelaamaan kuutta erilaista pakohuonepeliä. Pääsimme myös testaamaan pelejä pienemmissä ryhmissä.  Itse valikoin Tutankhamonin hauta-nimisen huoneen, joka oli mielenkiintoinen. Meidän ryhmän ulospääsy jäi hyvin pienestä kiinni, sillä aikaa oli vain 15sec jäljellä ja teimme hätiköidyn valinnan. Mahdollisuudet oli 50/50 ja väärin meni. Hauskaa silti oli! Pienryhmissä ollessa kerkesi myös hieman enemmän saada käsitystä minkälaisia ihmisiä muut ovat.

Tarjolla oli niin herkkuja kuin juomista, alkoholillista ja alkoholitonta - jokaiselle jotakin. Makeasta puolesta herkkujen suhteen vastasi Maxikarkki.fi. Itse taisin syödä hieman liian paljon makeita namuja, koska meinas iskeä hirveän paha olo?Lisäksi meille tultiin esittelemään Suomalaisen lastenvaatemerkin POP&CO Helsinki vaatteita. Aikaisemmin olen muutaman kerran törmännyt kyseiseen merkkiin ja onhan ne ihan söpöjä. Itse kuitenkin oon ollut pienimuotoisessa shoppailulakossa, sillä meidän tytyillä on tarpeeksi vaatetta tällä hetkellä!

Järjestettyä ruokailua ei meille ollut, joten omakustanteisesti sai käydä syömässä mieluisessa paikassa. Me menimme Touhulandia-blogista tutun Susannan kanssa kaksistaan lähellä sijaitsevaan Subwayhin syömään. Siellä työntekijä naureskeli meille kun tilauksemme oli suunnilleen kokonaan samanlaiset. 


Loppuilta olikin lähinnä rentoa yhdessäoleskelua, jonka aikana arvottiin myös muutama huippupalkinto. Pääpalkintona oli Aarni Woodsin lahjoittama puinen rannekello. Useissa heidän tuotteistaan käytetään kotimaista puumateriaalia ja osassa on hirven nahasta tehdyt rannekkeet. Tiesitkö että me ihmiset roskataan 8 miljoonaa tonnia muovia joka vuosi? Aarni Woods ei halua olla osana tätä, vaan haluaa kehittää ja suunnitella kestäviä luonnollisia design-tuotteita.


Saimme myös aivan huikeat goodiebagit, joissa oli mm Lushista mahtavia tuotteita. Oon ennestään jo käyttänyt paljon Lushin tuotteita, joten oli kiva päästä kokeilemaan muutamia uusiakin juttuja. Lisäksi sieltä löytyi mm Raikastamon pillimehu, joka upposi meidän Vanessalle. Ufo shot pullo, joka meni suoraan kaapin perälle ja Fmamin ihana rusettipompula. Goodiebagissa oli myös paljonpaljon muuta ihanaa! Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille.

 

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvännäköisiä herkkuja:) tuli jostain mieleen että mitä aiot tehdä kun kuopus täyttää sen 3v ja hoitovapaa loppuu?:) Itse vasta odotan vauvaa ja olen pohtinut mitä sitten tekisi, mulla toki vakityöpaikka jonne voisin palata mutta toisaalta opiskelukin kiinnostaisi

    VastaaPoista
  2. Oon kirjoittamassa tästä aiheesta ensviikolla blogiin, että miltä tulevaisuus näyttää ja ajatuksia siitä :)
    Ihanaa raskausaikaa sulle! <3

    VastaaPoista

Polikliininen synnytys

Haluaisin kokea polikliinisen synnytyksen tällä kerralla. Viimeksi se oli myös kirjattuna toiveisiini, mutta tuolloin pojan painon vuoksi jo...