Kun äiti lähtee viihteelle..

Asia josta puhutaan paljon negatiiviseen sävyyn ja arvostellaan. Onko oikein että lapsi/lapset laitetaan jonnekkin hoitoon, jotta äiti pääsee vähän bailaamaan? Missä raja menee?
Omasta mielestäni on satunnaisesti ihan ok ottaa aikaa itselleen, on täysin okei että välillä saa sen arjen keskellä ajatella vain ja ainoastaan sitä kuinka itse pitää hauskaa. En ymmärrä miks jotkut ihmiset heti leimaavat paskaksi mutsiksi jos näin toimii.

Ihana Anna Heiskari (Abreu)

Itse olin viime viikonloppuna ensimmäistä, siis ensimmäistä kertaa viihteellä KOLMEEN vuoteen. Siis niinkuin oikeesti viihteellä. Enkä lähipubissa juomassa yhtä kaverin kanssa ja heti kotiin. Oli muuten ihan äärettömän hauska ilta/yö, vaikkakin seuraavana päivänä väsyttikin tuhottomasti. Tais olla koko päivän eniten kuultu lause "mua väsyttää" tai "haluun nukkumaan".

Samaisena yönä oli myös Josefiina ensimmäistä kertaa äidilläni yökylässä. Heillä oli mennyt oikein mallikkaasti. Tai no, se on mihin haluaa verrata. Josefiina valvoi puoleenyöhön ja nukahti sohvalle. Äitini oli kantanut hänet nukkumaan patjalle josta olikin herännyt jo NELJÄN tunnin päästä ja tepsutellut olkkariin... Sohvalta oli löytynyt nukkuva isäpuoleni joka sit otti Josefiinalta turpiin (läpsytteli naamaan). Haha! Tyttö oli kuitenkin jatkanut uniaan vielä sen jälkeen.

Kuvassa esiintyy Lasse

Itse en stressannut yhtään kuinka Josefiinalla menee hoidossa, mutta jännäilin kuinka Vanessa pärjää T:n kanssa kotona. Heillä meni nätisti ja tyttö oli heränny vain paristi ja nukahtanut uusiksi aika pian! Ehkä pääsen siis toistekki viettää vapaailtaa. Pakko se kai on myöntää näin jälkeenpäin, että mun yks tai kaks juomaa muuttu hieman useammaks ja seuraavana päivänä oli pienehkö krapula.


Sunnuntaina olikin sitten isänpäivä jota vietettiin kotona. Käytiin me hakemassa isopieni uhmatuhma kotiin mummilasta ja samalla juotiin pullakahvit. Muuten nautittiin vain yhteisestä ajasta perheenä ja leikittiin kaikki yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...