Luminen viikonloppu!

Suomen talvi on tunnetusti hyvin vähäluminen ja paukkupakkasia ei Helsingin alueilla oikeastaan tunneta. 
Kuluneen viikon aikana on saanut nauttia lumesta, kuten myös lasten vatsataudeista (yäk). Torstain jälkeen meillä ei kukaan ole sairastanut, joten ollaan myös päästy ulos pulkkailemaan.


Meillä ei ollut ennestään kuin yksi vauvapulkka, joten meidän piti käydä hakemassa kaupasta yksi vähän isompien pulkka. Cittarissa ei ollut yhtään pulkkaa jäljellä, joten meinasi iskeä paniikki. Kuitenkin halpakauppa Saiturinpörssi pelasti meidät! Siellä oli vielä jokunen pulkka jäljellä ja päästiin pulkkamäkeenkin.


Itse en kauheasti pidä kylmästä ilmasta ja rakastan kesää. Talvella mua ei yleensä saa mielellään ulkoilemaan tai hytisemään leikkipuistoon. Mikäli pakkasta ei ole liikaa, voin lähteä lapsien kanssa ulkoilemaan. Eilen oli vain kaksi astetta pakkasta, joten oli oikein mukava ilma.


Aluksi lapset olisivat vain halunneet istua pulkassa. Arvatkaapa mikä oli reaktio kun ensimmäisen kerran Josefiina pääsi laskemaan isoa mäkeä alas. Tyttö vain nauroi, halusi uudestaan ja uudestaan. Vanessa ei oikein arvostanut ajatusta pulkkamäestä, ehkä se on vielä liian uusi juttu.


Ensitalvena olisi kiva alkaa treenaamaan lasten kanssa luistelua, mikäli olisi sopivanlaiset säät. Nyt toistaiseksi saa pulkkailu riittää.


Nauttikaahan lukijat lumesta niin kauan kuin sitä riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...