Vuoden 2019 paras verkostoblogi!

Viime viikolla matkustin ilman lapsia Helsinkiin Otavamedian järjestämään blogipäivään. Aikaisemmin en ole esteiden takia päässyt osallistumaan, joten oli superkiva päästä paikalle ja nähdä muiden blogien kirjoittajia livenä. Tälläkin kertaa oli lähellä, että blogipäivä olisi jäänyt väliin kun Leon sairastui.


Päivä sisälsi ruokaa, juomaa, jutustelua, palkintojen jaot, goodiebagit, koulutusta ja lopuksi vielä pian julkaistavan Tarhapäivä elokuvan ennakkonäytöksen. Emmi Lehtomaa oli pitämässä meille oikein mielenkiintoisen luennon liittyen Instagramiin. Tunnin luento venähtikin reilu puolentoista tunnin mittaiseksi, mutta se ei haitannut ollenkaan. 


Ennen leffaa muutamat ihmiset saivat palkintoja. Vieressäni istuva blogikollega sanoi, että vuoden blogi-palkinto varmaan tulee minulle. Naurahdin epäuskoisena, mutta hän olikin oikeassa! Olin ja olen edelleenkin yllättynyt, että kaksplussan toimitus valitsi just mun blogin monien muiden joukosta. Vaikka välillä postausvälini venähtävät pitkäksi niin on upeeta huomata, että lukijat palaavat tänne kurkkimaan kirjoituksiani. Kiitos siitä! 

2 kommenttia:

  1. En tiiä tunnistatko mua enää vuosien jälkeen. Mutta haluisin sopia meidän erimielisyydet ja ehkä koittaa olla kavereita vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän kommentin perusteella en osaa sanoa kuka ruudun takana on, mutta tuu rohkeesti laittamaan instassa tai facebookis viestiä. Menneet on mennyttä! :)

      Poista

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...