Päiväreissu Heurekaan!


Eilen tyttöjen isällä oli viimeinen työpäivä ennen kesälomaa. Seuraavat neljä viikkoa on siis vapaata ja tyttöjen iloksi on monenlaisia suunnitelmia. Sea Life tsekattiin jo ennen kesälomaa, mutta listalle jäi vielä monenlaisia asioita.


Tänään aamulla googlasin, että mitäkö ne Heurekan sisäänpääsymaksut olivatkaan. Vielä tämän viikonlopun ajan Veikkauskortilla pääsi aikuiset puoleen hintaan sisälle, joten ei pohdittu kauaa lähtemistä. Tikkurilaan on meiltä vain kivenheitto matkaakin, joten matkustaminen on todella helppoa.


En ole käynyt Heurekassa vuosiin, joten olisin saanut paljon enemmänkin aikaa kulumaan. Lapset löysivät omat lempparijutut: Josefiina olisi ollut autosimulaattoreissa mielellään tunteja ja Vanessa kiinnostui jokaisesta jutusta vuoronperään, ehkä pallojen heittely oli kuitenkin eniten pop!


Heurekassa oli paljon aikuisille nähtävää ja mielenkiintoisia asioita. Olisi kiva joskus käydä oikeasti ihan ajan kanssa tutustumassa aikuisten kesken. Lasten kanssa kuitenkin sai olla silmät myös selässä, joten läheskään kaikkea ei ehtinyt kunnolla katsomaan.


Voin suositella kyseistä kohdetta päiväreissuksi. Mitä isompia lapsia, niin sitä enemmän on myös nähtävää ja koettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...