Kylpyjen pelastus!


Meidän minäitse-tyttö rakastaa kylpemistä, kaikissa eri muodoissa. Oli sitten ammeessa, uima-altaassa tai ihan vaan pienessä vadissa. Josefiina vaan ei kauhean paljon pidä siitä jos kylvyssä ollessaan hänestä pidetään kiinni, joten pieni uima-allas on tähän tarkoitukseen täydellinen. Saimme ihan minikokoisen altaan tytön isomummolta vajaa kuukausi sitten ja nytten ollaankin käyty lähes joka päivä pesulla. Josefiina rakastaa pestä kylpyankkoja, viskoa niitä pitkin kylpyhuonetta ja sitten ne pitäisikin jo saada takaisin veteen lattialta, veden läiskyttäminen on mukavaa touhua ja usein kiukku tulee siinä vaiheessa kun vedestä pitäisi lähteä pois. Välillä pesulla ollaan vain vaivaiset 10min ja joskus tulee vedessä lilluttua puolituntia tai ylikin. Sen kyllä huomaa pesun jälkeen ryppyisistä sormista.

Meidän tyttö on myös saunonut jo pariin kertaan pienen elämänsä aikana!
Ei tosin meidän kodin omassa saunassa, vaan mummin luona. Syksyllä kun olimme siellä niin saunaremontti oli saatu just valmiiks ja päästiin saunomaan ihanan tunnelmalliseen tummaan saunaan, kyllä sellainen itsellenikin kelpaisi. Josefiinalle tuntuu olevan ihan sama mikä lämpötila on, sillä pääasia on kylpyankkojen suuhun tunkeminen ja veden läiskyttely. Tämä viimeinen kuva onkin saunareissulla napattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...