Isyyspakkaus!


Mietin jo esikoisen raskausaikana, että olisi kiva kasata miehelle jonkinlainen isyyspakkaus. Sainhan silloin itse myös äitiyspakkauksen. Kuitenkin silloin se jäi pelkästään ajatukseksi, enkä toteuttanut ideaa. Ehkä isoin syy oli se, että meidän rahatilanne oli silloin todella tiukka kun itse en kolmeen kuukauteen saanut yhtään mistään rahaa. 
Nyt sain aikaiseksi ja lompakon nyörit antoivat periksi sen verran, että sain toteutettua tämän ihanan yllärin miehelle. Annoin aikaisemmin tällä viikolla T:lle laatikon, jonka sisälle olin kerännyt paljon erilaisia asioita. Oikeasti mun piti antaa tuo vasta isänpäivänä, mutta kävi sellainen hassu juttu, että en jaksanut kantaa laatikkoa joka oli täynnä tavaraa yläkertaan piiloon, joten se jäi keittiön lattialle ja odotti siinä T:n työpäivän jälkeen. 


Mitäkö kaikkea pakkauksessa sitten olikaan? Siellä oli T:lle omia juttuja ja tulevalle vauvalle omia juttuja, sekä tietenkin myös heidän yhteisiin hetkiin liittyviä juttuja.

Mies sai: 
- lempparikahvia
- Ifolorilta tilatun mukin, jossa esikoisen kuva ja tulevan vauvan ultrakuva
- Arpa
- T-Paita
- 6kpl lahjakortteja/etuuksia, jotka saa hyödyntää vauvan syntymän jälkeen
- Pieni pyyhe
- Partasaippua
- "huippuisä"-bokserit
- Olut
- Energiajuoma
- Palmoliven saippuaa
- Buranaa
- Vitamiini poretabletteja
- Haribopussi
- Sisuja
- 2kpl Isoja pätkiksiä
- Lakumatto + lakupatukka
- Maoam karkkeja
- Paprikatikkuja

Isälle ja lapselle molemmille keltaiset paidat!

T oli positiivisesti yllättynyt näistä korteista. Hän ei kuulemma ikinä olisi uskonut että teen kortin jossa lukee "1vrk vapautus molempien lasten vaipanvaihdosta" ja kysyi heti luettuaan sen "oikeesti, koskeeks tää kakkavaippojakin". Haha, eli kuten arvata saattaa niin aina jos Josefiina tekee kakat vaippaan T:n ollessa kotona niin mies automaattisesti vaihtaa tytölle puhtaan vaipan. 


Pyyhe, partasaippua ja bokserit pääsivät kaikki lähes heti käyttöön. Kaikki olivat siis mieluisia juttuja miehelle. Partasaippuan ostaminen yllätti miehen täysin. Oon ite suunnilleen kironnut kotona kun kaappi on täynnä miehen parranajoon liittyviä juttuja, joten keksin tavan yllättää.
Laatikon tuunasin itse, ei ollut kovin laaja lahjapaperivalikoima siwassa, joten ei ollut maailman miehekkäin pakkaus, eikä mun pakkaustaidotkaan maailman parhaimpia ole! Kuitenkaan se miltä laatikko näytti, ei ollut pääasia. Mies tykkäsi kaikista asioista joita paketissa oli ja sanoi "en mä mitään isyyspakkausta olis osannut odottaa". 


Mitä vauvalle oli?
-  "Isin rakkauspakkaus" -harso
- "isin kulta" -body
- T-paita
- Kylpyankka
- Kosteuspyyhkeitä
- Vanulappuja
- Vanupuikkoja
- Ensilusikka ja hedelmäsose
- Hymynaama helistin
- Liberon 1koon vaippapaketti
- Vaipanvaihtoalustoja
- 2prk korviketta (kun tissit kaipaavat vapautusta)
- Sinkkivoidetta


Omasta mielestäni oli kiva kerätä salassa noita juttuja, tai kyllä mies ties että jotain on meneillään mutta ei osannut yhdistää yhtään että olisi noin paljon asioita. Kyllähän tuohon aikaa ja rahaa kului, mutta kaikki on hyödyllistä, paitsi herkut! Mutta välillä saa ja pitääkin herkutella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...