Aivan ihanat rusettiturbaanit!

Talvella jo ihastelin monien pienten tyttöjen kuvia. Monilla vauvoilla, sekä taaperoilla oli sisällä käytössä ihania rusettipantoja. Päässäni kävi ajatus, suostuisiko meidän tytöt pitämään sellaisia? Ostin yhen edukkaan pannan ja harmikseni sain todeta, että kumpikaan lapsista ei halunnut päähänsä yhtikäs mitään!


Kevät alkoi hipsiä ovelle ja bongasinkin muutamilla näistä ihanista ruseteista tehtyjä pipoja. Ajattelin mielessäni, että pitääköhän sitä ostoslistalle laittaa sellaiset. 

Samoihin aikoihin eräs tuttava lastenvaatepiireistä perusti oman pienen homman nimeltä Höpö Design. Hän kysyikin minulta, että miltä kuulostaisi pienimuotoinen blogiyhteistyö. Lähdin mukaan enemmän kuin mielelläni! Saimme kaksi erilaista rusettiturbaania, joista kyllä vain toisesta nyt löytyy kuvia. Varmasti blogin ja instan puolella tulee näkymään molemmista kuvia.


Höpö Design valmistaa käsityönä valmistettuja ihanuuksia. Rusettiturbaaneista löytyy uudelleen pujotettava rusetti, eli halutessa niitä voi käyttää myös ilman rusettia. Aika hienoa eikö? Tilauksen tekeminen on hurjan helppoa, joko instagramissa laittaa viestin @hopodesign tai sitten facebookissa voi laittaa viestin. Asiakkaalla on valinnanvaraa myös kankaiden suhteen, eikä hintakaan päätä huimaa.


Näitä ihanuuksia saa myös aikuisten koossa! Itse en osaa pipoja tai turbaaneja pitää, mutta lapsilla nää on ihan supersöpöjä. Omassa päässä mikä vaan pipo,hattu tai huivi näyttää aivan hölmöltä. Onneksi lapset antaa ainakin yleensä pipojen ja hattujen olla aika rauhassa päässä, joten nämä ei ole ollenkaan turhia ulkoillessa.

Höpö Design valmistaa sekä pantoja, että pipoja, tuubihuiveja unohtamatta. Nyt saankin tarjota teille lukijoille pienimuotoisen alennuksen. 4.6 asti on voimassa 10% alennus! Muista mainita tilausta tehdessä koodi HÖPÖKUPLA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuntui, etten saa happea kun kuulin lapseni sairaudesta

Kun saa kuulla, ettei lapsi ei ole terve... Noh, menee pakka "vähän" sekaisin.  Elämäni kamalimpia hetkiä oli kun sain...