Lapsimessut osa 2

Tässä jatkoa edelliselle lapsimessuista kertovalle postaukselle, sekä esittelyssä osa ostoksista! Kuten otsikosta voikin jo päätellä niin kävin jokaisena päivänä ainakin kääntymässä messuilla. Lauantaina oltiin ihanan Julian kanssa messuilemassa. Itselleni tämä oli toinen vuosi ja toinen kerta messuilla, mutta Julia olikin ekaa kertaa mukana. Julian messufiilikset voitte lukea klikkaamalla TÄSTÄ!


Suunnattiin lauantaina heti aamusta aikasin liikenteeseen. Tietenkin meille tuttuun tapaan juna sattui menemään juuri nenän edestä, sillä koivukylässä ei toiminut hissi ja jouduttiin kiertämään kaukaa, että pääsimme edes asemalle. Onneksi oltiin kuitenkin myöhästymisestä huolimatta edes suht ajoissa messukeskuksella ja päästiin pikaisesti Gugguu-osastolle shoppailemaan. Meidän jälkeen järjestyksenvalvoja löi sisäänpääsyn kiinni ja muut joutuivat jonottelemaan alueelle. Itse ensin nappasin Vanessalle hupparin, sitten loput olikin heräteostoksia. Löysin tytöille tarpeellista kesävaatetta, sekä ostin ensimmäisen mono college paidan meidän talouteen (riski, en tiennyt miten se sopii meidän Josefiinan päälle malliltaan). 


Siitä sitten suunnattiinkin ihan vaan ilman järjestystä ja sen kummempaa ajattelua eteenpäin. Kierreltiin ja kaarreltiin ympäri messuhallia. Paljonkohan tuli käveltyä päivän aikana? 

Itselleni iski joku järkyttävä piheys! Olisin halunnut oikeasti ennen messuja ostaa kaiken. Olin säästänyt jopa rahaa pidemmän aikaa, että olisin voinut laittaa tyttöjen vaatekaapit uusiksi. Mutta mitä mä ostan? - Ainoastaan muutamia vaatteita lisää, sekä yhden jemmakoon Rodinin takin. Onpahan vuoden päähänkin sopiva takki jo valmiina!


Messuilla itselleni oli tasan yks pettymys. Olisin kaivannut huomattavasti enemmän Mini Rodinia. Punavuoren peikolla oli viime vuonna laaja valikoima ja nytten heitä ei edes ollut messuilla! Onneksi Lilla Company oli varautunut ja heillä oli edes se pari rekkiä näitä hiljattain julkaistuja vaatteita. Vieläpä kivalla 30% alella! Kuitenkaan mukaani ei tarttunut vielä lauantainakaan sen kummemmin vaatteita. Sunnuntaina iltapäivällä joskus kolmen jälkeen kävelin taas messukeskuksen ovista sisään bloggaajapassi heiluen. Jo edellä mainitsemani Lilla Company oli laittanut viimeisten tuntien ajaksi kivan 20% lisäalen jo voimassaolevan alennuksen päälle. Nyt ostin sitten sen ihanan rottamekon jonka Josefiinalle oon jo pidemmän aikaa halunnutkin ostaa. Hintakaan ei enään tuntunut pahalta, vaan oli oikein edukas löytö.
Sunnuntaina myös kävin nappaamassa Gugguulta vielä toisen collegepaidan, sillä se malli oli aivan täydellinen meidän tytölle! Nyt sitten vois alottaa shoppailulakon, joka kestää ainakin viikon? 

Nyt voikin sitten jo alkaa odottelemaan ensivuoden messuja, sillä ensivuonna muhun voi taas törmätä lapsimessuilla! Tuli myös törmättyä muutamiin tuttuihin naamoihin messukeskusessa (esimerkiksi yhteen yläasteaikaiseen opettajaani) sekä pariin blogin lukijaan. Se on muuten aika erikoinen tunne, kun itellä ei heti oo hajuakaan kuka tulee kysymään "Ootsä Melissa?". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...