Käynti lastenpoliklinikalla

Aamu lähti käyntiin Josefiinan mielestä liian aikaisin. Oma herätyskelloni soi 8:40 ja tyttö jatkoi unia 9:30 asti, kunnes jouduin herättämään hänet. Kiireesti aamupala, vaipanvaihto, hampaiden harjaus, vaatteiden vaihto ja klo 10.20 oltiin jo ulkovaatteet päällä ulkona kävelemässä bussipysäkille.


Bussilla matkustimme n 20min matkan, jäimme hesburgerin edessä kyydistä pois ja kävelimme heseen syömään vähän lounasta T:n kanssa. Siitä jatkoimme matkaa keskussairaalan lastenpoliklinikalle, jossa ensin meidät vastaanotti hoitaja. Hän otti tytöstä mitat, jotka olivat 78cm ja vähän reilu 9kg. Tyttö oli siis ottanut taas kuukaudessa kasvuspurtin, sillä pituutta oli tullut 2.5cm. Hoitaja kyseli myös kysymyksiä, syömiseen ja liikkumiseen liittyen. Tämän jälkeen istuimme odotushuoneeseen. Ja odotimme kauan lääkäriä.


Lopulta pääsimme lääkärin huoneeseen. Siellä oli selkeästi jonkinlainen amatööri asialla. Hän ei osannut hommaansa, sillä joutui pyytämään toisen lääkärin paikalle. Kun vihdoin toinen lääkäri saapui, meni korkeintaan 10min ja oltiin ulkona huoneesta. Tytön aivot siis ultrattiin ja tämä ensimmäinen lääkäri oli yrittänyt väärällä anturilla ja ei saanut mitään kuvaa näkymään, syytti laitetta siitä mutta todellisuudessa vika taisi olla ihan omassa ammattitaidossa. Lisäksi keuhkoja kuunneltiin ja sydäntä myös. Kaikki näytti ja kuulosti siis aivan normaalilta lääkärin sanojen mukaan. Hieman tuntuu kyllä typerältä kun aina meidän kohdalle tulee nuo alan "parhaat" työntekijät, onko hyviä työntekijöitä enempää kuin pari, vai onko vaan huonoa tuuria?
Onneksi päästiin juuri sopivasti pois lääkärin huoneesta, sillä pikapikaa kävellen kerkesimme bussipysäkille ja bussiin. Sanoisinko että hieman turhalta tuntui käydä tuolla, sillä täsmälleen samat tutkimukset on tehty aikaisemmin ja lopputuloskin on ollut sama. No mutta, tulipahan käytyä. Loppupäivän voinkin ottaa rennosti kotona ja pakata loput tavarat, sillä huomenna tämä mamma ja Josefiina lähtee reissuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...