En ottanut äitiyspakkausta, mutta mihin se Kelan raha meni?

Kelan äitiysavustusraha kilahti jokin aikaa sitten tililleni ja ostin sillä useampia tarpeellisia asioita, jotka varmasti pääsevät käyttöön meillä. Parempi ostaa vähän ja oikeasti tarpeellista, eikä ottaa pakkausta joka sisältää lukemattomia tuotteita jotka jäisivät kuitenkin käyttämättöminä kaappiin lojumaan.

Ensin mietin, että ostaisin Kelasta saadulla rahalla ainoastaan haluamani sitterin. Hetken pohdittuani totesin, että se tulee olemaan vasta myöhemmin hankintalistalla ja käytin rahan nyt esimerkiksi vaatteisiin koska turvakaukalo ja telakka meiltä jo löytyykin. Meillä alkaa muutenkin olemaan lähes kaikki valmiina vauvaa varten, joten siinä mielessä ihan hyvä tilanne kun vielä jokunen viikko on jäljellä laskettuun aikaan. 

Ajattelin, että voisin vihdoinkin esitellä teille minkälaisia ostoksia tein tuolla Kelasta saadulla äitiysavustusrahalla. Summahan on sen 170€, joten monenlaista sillä saa kyllä hankittua. 

Hyvinä löytöinä nappasin Mini Rodinin mustan bodyn ja leggarit, sekä Helsinki Outletista löysin popin sukat. Nämä edellämainitsemani kustansivat 28€. 


Löysin Lindexiltä body & housu setin mielettömään alehintaan. Yhteensä nämä maksoivat vain 7€. Ulkonäöllisesti mun mielestä tosi kivannäköinen setti. 

14€ käytin kahteen yöpukuun, jotka löysin Kappahlista ja lisäksi kävin Helsingin Lauttasaaressa Kaikon Bambipakulla ostoksilla. Sieltä nappasin mukaan aivan supersuloiset tumput pienelle, jotka kustansivat 10€. Heillä olisi ollut myös suloisia saman kuosin vauvamyssyjä myynnissä mutta itse en osaa pitää nauhallisia ohuita pipoja vauvoilla, joten jätin sen ostamisen väliin. 

Nappasin myös Luklabelilta parit jättiharsot kun ne olivat alessa ja vielä lisäksi sattui olemaan kiva kampanja, että sai kaksi aletuotetta yhden hinnalla. Ne ovat aivan ihanan pehmoista materiaalia ja oikeasti niin isoja, että vauvan voi vaikka kapaloida sellaisen sisälle halutessaan. Lisäksi nappasin parit Liewoodin harsot, jotka ovat supersöpöjä!

Kirpparilta löysin parit Papun polvipaikkalegsut ja yhdet Mini Rodinin. Olen vuosia rakastanut noita papun leggareita ja meillä on jokaisella lapsella ollut käytössä jo pienenä niitä, joten ehdottomasti halusin nyt tälle tulevalle pienelle myös sellaisia. Hintakaan ei kirpaissut, sillä samalla summalla mitä näihin käytin olisin saanut vain yhdet uudet. Kunto kaikissa on oikein mainio. 

Ostin myös vauvalle sukkia. Olen tykännyt muillakin lapsilla sekä Polarn o pyretin sukista ja Mini Rodinin sukista. Lähinnä niitä meiltä muutenkin löytyy, koska ovat kestäviä ja pysyvät hyvin jalassa. Vauvalle ostin 3kpl Rodinin sukkia ja lisäksi löysin yhdet trikootumput, jotka ovat vastasyntyneellä käteviä. 

Viimeiset rahat menivät Muumi yöpukuun, kahteen bodyyn ja sit sain vielä yhdet housutkin. Kaikki alelöytöjä!

Kaikki mitä ostin oli joko hyvässä alessa tai vaihtoehtoisesti kirpparilta vähän käytettynä ja siistikuntoisina. Mikä tärkeintä, niin nämä kaikki tulevat varmasti käyttöön ja ovat tarpeellisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...