Neuvolakuulumisia!


Postauksen kuvat on napattu aina yhtä laadukkaalla kännykän kameralla, mutta ei se haittaa, haha! 
Tänään aamulla nukuttiin ihanan pitkään! Kertaakaan kellojen siirron jälkeen ei Josefiina ole nukkunut yli kahdeksaan, joten 8:30 herätys oli aika ihana! Kivana plussana aamupala maistui tytölle paremmin kuin hyvin ja itse myös sain syödä aika rauhassa aamiaiseni. Hetki touhuttiin lelujen parissa, jonka jälkeen saatiinkin pukea jo pian ulkovaatteet päälle ja suunnata neuvolalle. Aika oli vasta 10:30, mutta kerrankin oltiin jopa 10min etuajassa ja heti päästiin neuvolatädin luokse. Josefiinalla on tänään ollut joku kiukkupäivä. Äiti ei saa poistua näkyvistä tai tulee huuto. Neuvolassa hän itki koko ajan jos ei saanut olla sylissä, oli siis hieman haasteellista käydä esim vessassa.


Raskausviikkoja on kertynyt jo 34+4 ja nyt tuntuu siltä, että saa koko ajan rampata jossakin. Ensiviikolla on tiedossa synnytystapa-arvio ja sitä seuraavalla viikolla on Josefiinan neuvola + minun neuvola. Neuvolatäti sanoi, että on lähes 100% varma siitä, että tämä toinen lapsi on paljon pienempi kuin Josefiina syntyessään. Kuulemma mahani on pieni viikkoihin verrattuna ja lapsikin tuntuu pieneltä. Listaan tähän alle taas kaikki mitä katsottiin. Hb jäi mittaamatta tällä kertaa, ei tosin haitannut minua. Kaikki pienetkin neulat on kammottavia! Lisäksi streptokokki B näytettä ei vielä otettu, sillä neuvolatäti sanoi ottomahdollisuuden olevan sitten synnytystapa-arviossa. 


Suluissa edellisen käynnin mitat:
Rv 34+4 (30+0)
Paino: +14,3kg (11kg)
Verenpaine: 122/80 (118/63)
U-prot: - (-)
U-gluk: - (-)
Sydänäänet: 145 (145)
Liikkeet: ++ (++)
Tarjonta: RT (RT)
Sf-mitta: 29-30cm (26cm) 
Turvotus: -+ (+-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jengi kitisee ku raha ei riitä ja sitä pitäs saada lisää

Rahapuu ois kätevä keksintö. Jokainen vois ostaa halvalla semmosen ja sit vaan setelit tipahtelis sieltä kuten syksyllä lehdet puista. Eikä ...